10 Mayıs 2019 Cuma

Kaliteli Kedi ve Köpek Ürünleri

Evcil hayvanlar denince hemen akla gelen kediler ve köpeklerden başka balık, kuş, kaplumbağa, tavşan, hemster ve hatta iguana gibi can dostları için de kaliteli bakım ürünleri ve yemler ürün koleksiyonumuz içindedir. Fakat gene de yetişkin, yavru ve kısırlaştırılmış kedilere yönelik çeşitli kuru kedi maması türlerinin en çok aranan ürün olduğunu söyleyebiliriz. Kedilerimiz için mamalarda yaptığımız indirimli fiyat kampanyamız da sürmektedir. Kedi maması tavsiye eder misiniz diyenler için sitemiz zengin çeşitler sunmaktadır.
Ayrıca ürünlerimiz içinde gene kediler için oyun tırmalama ve uykunun bir arada olabileceği yuvalar, çimler ve catnipler, kedi tasmaları, değişik modellerde mama ve su kapları, kedi tuvaleti ve kumları, tırmalama tahtaları, fırça ve tarak gibi bakım ürünleri de mevcuttur. Kedinizi nasıl eğitirsiniz konusunu merak edenler ise kedi eğitim ürünleri ve CD’lerini sitemizden sipariş verebilirler.
Can Dostumuz Köpekler
Köpeklerimizi de unutmuyoruz. Tokalı köpek elbisesi, deri köpek göğüs tasması, köpek kulübeleri ve kapıları, çiğneme kemikleri, ağızlıklar gibi çeşitlerin yanında farklı markalardan ve farklı ağırlıkta köpek mamaları seçilebilir. Vitaminli olanlarını özellikle tavsiye ederiz. Bunun yanında örneğin biftek tadı veren düğümlü bir köpek kemiği onun çok hoşuna gidecektir. Çiğneme kemikleri içinde ayrıca halka veya örme top biçiminde olanlar, düz çubuk şeklinde olanlar veya tavuk tadı verenler gibi değişik çeşitler beğenilerinize sunulmuştur. Köpek mamalarını ise hayvan sahiplerinin yakından tanıdığı bütün markalardan indirim kampanyaları desteğinde sipariş verebilirsiniz. Kauçuk kaplı papağan tünekleri, akrilik kuş yemlikleri, akvaryum hava taşları gibi ürünler ise diğer hayvan severlerin alışveriş listesinde yer alacak.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder