19 Temmuz 2019 Cuma

Vita Psikolojik Danışmanlık Merkezi

İnsanlar yaşamı boyunca birbirinden farklı onlarca olay veya durum ile karşı karşıya kalabilir ve bu durumlar ile baş etmekte zorlanabilir. İşte bu tarz durumlar ve olaylar karşısında ilk olarak insan kendi içinde çözüm yolları arar veya çevresinden destek almaya çalışır. Ancak bu baş etme ve sorunları çözüme ulaştırma mekanizmalarının yetersiz kaldığı durumlarda ise insanların profesyonel destek alması gerekmektedir. Bu tarz sorunların daha hızlı çözülebilmesi için İzmir psikolog gibi profesyonel firmalardan danışmanlık alınması daha sağlıklı olacaktır. İzmir'in TORBALI ilçesinde faaliyete geçen Vita Psikolojik Danışmanlık Merkezi sizlere yetişkin psikoterapisi, çocuk ve ergen psikoterapisi, çift ve aile terapisi, kurumsal danışmanlık, alkol ve madde bağımlılığı ve spor psikolojisi gibi alanlarda en iyi hizmetleri vermektedir. Alanında uzman ve eğitimli psikologlar ile etik kurallar çerçevesinde profesyonel destek alabilirsiniz. Vita Psikolojik Danışmanlık Merkezi ile sizlerde Torbalı psikolog olarak uzman psikologlardan yararlanabilirsiniz.

Her bireyin farklı bir yaşantısı ve farklı alanlarda yaşadığı zorluklar olduğunun ve bu yaşanılan zorlukların ayrı ayı uzmanlık gerektirdiğinin farkında olan Vita Psikolojik Danışmanlık Merkezi, her zaman bireye özel çözümler sunmaktadır. Ayrancılar psikolog olarak da hizmetlerini sürdüren Vita Psikolojik Danışmanlık Merkezi farklı alanlarda yetkinliğe ve yeterliliğe sahip uzman psikologlardan oluşmaktadır. Bu sayede danışmanlık hizmetlerinden yararlanmak isteyen bireyler için kişilere özel en verimli ve en profesyonel destek sağlanmaktadır.

Sizlerde psikologlara sormak istediğiniz sorular için canlı yardım bölümünü, iletişim numaraları veya www.vitapsikoloji.com adresini kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder