11 Ekim 2019 Cuma

Digital Signage Türkiye

Digital Signage nedir soruna cevap verecek olursak; hemen hemen her alanda ve birçok farklı sektörde kullanılabilen yeni nesil bir yayın, gelişmiş reklam, duyuru ve bilgilendirme sistemine denilmektedir. Kurumlara, kuruluşlara ve tüm sektörlere yönelik olarak en iyi şekilde uyarlanabilen bu sistem ile tek bir yöneticiye yerel bağlantı ve uzak bağlı şeklinde bir ağ sistemi üzerinden dijital ekrana en yeni ve en zengin medya içerikleri oldukça etkili şekilde aktarmaya ve yayınlamaya yaramaktadır. Digital Signage oldukça gelişmiş ve teknolojik bir yayın sistemidir. Hedeflediğiniz kitlelere en etkili şekilde ulaşmanız ve bu kitlelere reklamlarınızı veya hizmetlerinizi duyurmanın en gelişmiş versiyonudur.

Digital Signage Yazılımı olarak adlandırılan bu sistemler, tek bir genel merkezden veya birden çok farklı şubeden kolayca yönetilebilen, farklı bölgelerde bulunan her boyutta ve farklı çözünürlükteki ekranlara resim içerikleri, video içerikleri, haber içerikleri, kayan yazılar, rss beslemeleri, power point sunumları, pdf belge içerikleri, hava durumu haberleri, güncel yol bilgileri, güncel trafik durumu, anlık döviz ve para bilgileri, anlık uçuş bilgileri, flash animasyonlar, internet sayfaları, ilgi çekici video animasyonları ve buna benzer yüzlerce sayısız içeriğin dakikalar veya saniyeler içerisinde bu platformlara iletilmesini sağlayan bir iletişim sistemidir. Birbirinden farklı ve oldukça etkili Digital Signage çözümleri vardır.

Digital Signage Türkiye internet sitesi bağımsız bir platformdur. Amacı okuyucularına Digital Signage kütüphanesini en iyi şekilde oluşturarak bu sektöre katkı sağlayacak bir değer üretmektir. Sizlerde sitenin ilgili bölümlerinden teknik döküman, teknik çizim, kılavuz ve yazılım gibi birçok farklı içeriklere kolayca ulaşabilirsiniz. Digital Signage Firmaları gibi detaylı içeriklere kolayca ve hızlı şekilde ulaşabilirsiniz. Sizlerde tüm bu içeriklere hemen ulaşmak ve detaylı haberleri incelemek için şimdi www.digitalsignageturkiye.com adresine gelebilirsiniz. Daha fazlası ve merak ettikleriniz için bizlere ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder