12 Kasım 2019 Salı

En Trend Tesettur Elbiseler - Nowan Store

Modayı yakından takip ederek en trend kapalı elbise modellerini uygun fiyatlara almak isteyen bayanlar için sitemiz hizmet veriyor.

En Güzel Hediyeler

Tesettürlü bayanların giyimine uygun tesettür elbiseleri en uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. Her yaştan bayanların hitap eden bu elbiseler ile modayı yakından takip edebilecek ve şıklığı uygun fiyata yaşayabileceksiniz. Sadece kendiniz için değil aileniz ve sevdikleriniz için de uygun elbise modellerini sitemizden bulabilirsiniz.

Hızlı Teslimat

Sitemizden sipariş verdiğinizde ürünleriniz anında hazırlanmakta ve kargoya verilmektedir. Vermiş olduğunuz adrese ise en kısa süre içerisinde teslimat gerçekleştirilmektedir. Böylelikle hayalini kurduğunuz o şık elbiselere çok kısa süre içerisinde kavuşmanız mümkün olacaktır.




Elbise Modelleri

Tesettür giyim modası son derece dinamik bir şekilde değişkenlik göstermektedir. Bunu yakından takip eden sitemiz de moda ile uyumlu ürünleri sizlere sunmaya devam etmektedir. Bu kapsamda günlük, spor, takım elbise gibi farklı tarzlardaki ürünleri sitemizde beraber bulabilirsiniz. Kategorilerine göre ayrılan bu ürünlerin farklı renk seçenekleri de bulunuyor. Böylelikle zevkinize ve kombininize uygun düşen renkleri seçerek memnuniyetle giyebilirsiniz. Ayrıca www.instagram.com/nowanstore instagram hesabımızı takip ederek birbirinden farklı kampanyalardan hızlıca haberdar olabilirsiniz.

Müşteri Memnuniyeti

Firmamızın en önemli düsturlarından birisi elbette ki müşterilerimizin memnun olmasıdır. Bu kapsamda son derece kaliteli ürünler sunmaktayız. Giyim sektöründe uzun bir süredir hizmet veren firmamız ihtiyaçları ve talepleri iyi bir şekilde irdeleyerek ürün sunmaktadır. Ayrıca firmamız satış sonrası destek hizmetleri de sunmaktadır. Dolayısıyla güvenli bir şekilde tesettür giyim alışverişi yapmak istiyorsanız doğru yerde olduğunuzu ifade etmek isteriz. Sizler de derhal sitemizden ürünleri inceleyebilir ve sepetinize ekleyebilirsiniz. Sonrasında da birkaç gün içerisinde ürünlerimiz adreslerinize ulaştırılmış olacaktır. Kredi kartlarına 12 aya varan taksit imkanlarına ek olarak yapılan indirimler sizleri bekliyor. Sizlerde tüm ürünleri incelemek ve sipariş vermek için hemen www.nowanstore.com sitesine gelebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder