6 Şubat 2020 Perşembe

Konya Dil Kursları

Konya dil kurslarımızda birçok dilde kurslara katılabilir, yabancı dilinizi ilerletebilir, yabancılarla rahatlıkla konuşacak seviyeye gelebilirsiniz. Konya dil kursları birçok dilde eğitimler vermektedir. Yabancı dilini geliştirmek isteyen, yeni bir dil öğrenmek isteyen, yabancı dil sınavlarına hazırlanan herkes kurslarımıza katılabilirler. Kişilerin seviyelerine göre sınıflara yerleştirilir ve bu seviyeyle doğru orantılı olarak özel sınıflarımızda eğitim verilir. Profesyonel eğitim sağlayan firmamız, farklı teknikler ve eğitimler uygulayarak kısa sürede ileri seviyede dil eğitimi sunmaktadır.

Konya İngilizce kursu en çok tercih edilen kurslarımız arasında yer almaktadır. Bunun en önemli nedeni İngilizceyi öğrenmenin ülkemizde birçok avantajının olması, bununla birlikte İngilizceye yönelik sınavlar olması nedeniyle İngilizce eğitimler verilmektedir. Genel İngilizce kurslarımız ile birlikte seviye seviye ilerleyebileceğiniz ayrıntılı eğitim alabileceğiniz sınıflar da bulunmaktadır.

Konya Almanca Kursu

Almanca öğrenmek isteyen veya Almanca eğitimini ileri seviyeye taşımak isteyenler için okulumuz Konya Almanca dil kursu vermektedir. Almanca kursu almak isteyen kursiyerler genel olarak genel Almanca kursu tercih etmektedir. Bununla birlikte kur kur Almanca eğitimi almak isteyenler de kursumuzu tercih edebilir. Bu tamamen sizin tercihinize kalmış bir durumdur.

Konya’da İspanyolca dil eğitimi veren kursların sayısı oldukça azdır. Bununla birlikte ileri seviyede İspanyolca eğitimi veren kursumuz Konya İspanyolca kursu vermektedir. Yabancı hocalardan alacağınız dersler sayesinde hem dilin gramerini hem de telaffuzunu rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Bununla birlikte Konya Fransızca kursu da yabancı hocalar tarafından verilmektedir. Özellikle telaffuzun çok önemli olduğu Fransızcada telaffuzunuzun düzgün olması son derece önemlidir.

Ülkemize çok sayıda Arap turist gelmesi, bununla birlikte birçok okulda Arapça dersler olması Konya Arapça kurslarımızda eğitim alan öğrencilerin sayısını arttırmıştır. Arapça ile ilgili yazma, okuma ve dil eğitimi ile ilgili tüm eğitimler sağlanmaktadır.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder