8 Ağustos 2020 Cumartesi

Adana Sağlıklı Kilo Diyetisyeni

Diyet yapmak isteyenler, hızlı kilo vermek ve almak isteyenler pek çok yola başvurmakta; bunlardan birisi de online diyet programı olmaktadır. Teknolojinin hızla ilerlemesi sonucu bugün online diyet yapmak da mümkündür; online diyet hakkında merak edilenler şu maddeler halinde sıralanabilir; online diyet, WhatsApp uygulaması üzerinden iletişim kurularak kişilerin kan tahlili sonuçları ve bilgi formu incelenilerek bireylere ilişkin haftalık diyet listelerinin düzenlendiği, etkileşimin yüksek olduğu ve pratik bir diyet sistemidir. Online diyette göğüs, bel ve kalça mezura ölçümleri; haftalık bir şekilde kilo değişiminin paylaşılmış olduğu dijital tartı fotoğrafı ile ölçümler yapılır. Haftanın nasıl geçmiş olduğu üzerine konuşulur ve yeni haftanın diyet listesi planlanır. Online diyet, aynı şehirde olunmadığı ya da aynı şehirde olup düzenli bir şekilde ofise gelmeye vakti olmayan danışanların, pratik olarak ofise gelir gibi haftalık online olarak takip edildiği sistemdir.

Online diyet programlarında olduğu gibi online detox programları da belli bir amaç doğrultusunda gerçekleştirilmektedir. Online detox programlarındaki amaç, bedenin ihtiyaçları belirlenerek kısa sürede ödemlerden kurtulmanın sağlanıp bedenin arındırılmasıdır. Online detox programı, tahlil sonuçları ve kişisel bilgi formunda iletilen bilgiler doğrultusunda; tamamen kişiye özgü hazırlanmaktadır. Programa başlarken bir kilo hedefi belirlenmektedir. Online detox sonrasında ödemlerden kurtulmuş ve belli bir miktar yağ kaybetmiş olunur. Online detox programı Dyt. Eliza SABANCI tarafından hazırlanmakta ve Dyt. Eliza SABANCI ile Dyt. Şeyda TEKE tarafından takip edilmektedir.

Online detox'a ilişkin akla takılan hususlara yönelik bilgilendirme şu maddeler halinde sıralanabilir; online detox; 3-5-7 günlük listelerden oluşmakta olan, toksin maddelerin atımını arttıran, hızlı yanıt almaya endeksli, hafif içeriklere sahip, kısa süreli olan beslenme sistemini değiştirerek uyguladığımız bol bol tariflerin bulunduğu diyet listeleridir. Uzun bir süre uygulanması metabolizmayı yavaşlatmamak adına önerilmez, bu sebeple 4/5/7 günlük listelerden oluşmaktadır. Online detox listeleri, başlangıçta ödem atımına yardımcı olmakla birlikte yağ yakımı da sağlamaktadır. Online detox sırasında günlük ortalama 40-45 dakika orta tempolu yürüyüş, kendi ağırlığınızı kullanarak hafif egzersizler yapabilirsiniz. Ağırlık kaldırma ve yoğun egzersizler detox boyunca yapılmamalıdır. Online detox, listelerin içeriğine bağlı bir şekilde ayda 2 kez 10-14 gün ara ile uygulanabilir.

Online diyet programı kişisel tahlil sonuçları ve bilgi formunda iletmiş olunan bilgiler doğrultusunda Eliza Sağlıklı Yaşam ve Diyet Merkezi bünyesinde haftalık bir şekilde oluşturulmaktadır. Her hafta sonunda çeşitli kriterlerle analiz yapılır; bu kapsamda yeni bir online diyet programı oluşturulur. Böylelikle sıkılmadan online diyete devam edilir. www.elizasaglikliyasam.com sitesinden andülasyon ve kilo alma diyeti hususlarında uygulamış olduğumuz online programlarla istediğiniz vücuda ve tarza kavuşabilir; online diyet konusunda çok hoş bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ayrıca diyet market üzerinden istediğiniz alışverişi anında gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder