11 Aralık 2020 Cuma

Alev Timur İzmir

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr.Dr. Alev Timur İzmir'de hastalarına hizmet vermektedir. Uludağ üniversitesinden mezun olduktan sonra ihtisasını Ege Doğumevi Kadın Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesinde İzmir'de tamamlayan Alev Timur daha sonra mecburi hizmetini gerçekleştirmiştir. Yaklaşık 8 yıldır İzmir'de özel sektörde hastalarına hizmet veren Alev Timur Türk Hekimleri üyesidir. TürkHekimleri.com sitesindeki profilinden hastalarına bilgilendirici sağlık içerikleri ile yardımcı olan Alev Timur iyileştirme sanatına ve sağlık alanına gönül vermiş bir hekimdir.

Genital Estetik

Vajina estetiği olarak da değerlendirilen genital estetik Opr.Dr. Alev Timur'un ilgi alanlarındandır. Timur, "Vajina estetiği İzmir'de olduğu gibi tüm Türkiye'de ve dünyada kadınlar tarafından estetik kaygılarla tercih edilen bir yöntemdir. Önemli ölçüde ağrısız bir işlem olduğundan kadınlar Vajina estetiğine kolay karar veriyorlar" dedi.

Kadınlarda Genital Estetik (vajina estetiği) cinsel organın görünümünün iyileştirilmesi için uygulanan işlemler bütünüdür. İç dudakları düzletme, vajinal daraltma, kasık kaldırma, doğum izlerini düzeltme gibi işlemler vajina estetiği izmir temelini oluşturmaktadır.

Vajina estetiği İzmir'de yaptığımız işlemlerde Büyük Dudaklarda Hacim Kaybı, Büyük ve Küçük Dudakta Görüntü Bozuklukları, Genital Bölge Renginde Koyulaşma, Vajinal Genişleme işlemleri bulunmaktadır.

Kadın Doğum

Opr.Dr. Alev Timur aynı zamanda gebelik takibi, Adet Düzensizlikleri, Cinsel İsteksizlik, Endometriozis, Genital Estetik, HPV Enfeksiyonu, Over Kistleri, Polikistik Over Sendromu, Premenstrual Sendrom (PMS), Vajinismus gibi hastalıkların tedavisi ile de yakından ilgilenmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder