4 Mart 2022 Cuma

VillamGo Hizmetleri Nelerdir?

Süpermarket; tatil amaçlı villa kiralamayı tercih eden Villamget misafirlerimizin market ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulmuş Villamgo, manavdan şarküteriye, unlu mamullerden temizlik ürünlerine kadar bir marketten karşılayabileceğiniz tüm ihtiyaçlarınıza yüzlerce farklı fiyat ve ürün seçeneğiyle Villamgo sipariş sistemiyle bir telefon veya bir tık uzağınızdadır.

 

Restaurant; Villamgo, villa müşterilerinin yalnızca market ihtiyaçlarını yenilikçi bir şekilde karşılamakla kalmaz, aynı zamanda tatilde yeme-içme konusunda siz değerli konukların endişelerini bölgedeki en iyi restaurantlar ile iş birliği yaparak giderir ve restaurant hizmetini en hızlı, ekonomik ve hijyenik bir şekilde sunar. Villamgo Perakende Lojistik sizlere en iyi seçenekleri en uygun fiyatlar ile sunmaktadır.

 

Yerel etkinlikler; Villamget, konuklarının tatillerini unutulmaz kılmak için her şeyi düşünür. Villamgo, siz değerli konuklarımıza dolu dolu bir tatil yaşatmak için bölgede yapılması gereken etkinlikleri de beraberinde sunar. Ayrıca villa marketi gibi hizmetlerde sunmaktadır. Turizm anlamında Muğla'nın en canlı ve hareketli ilçelerinden biri olan Fethiye her yıl binlerce turiste ev sahipliği yapmaktadır. Gerek denizi gerek doğal güzellikleri gerekse de yapılabilecek aktiviteler anlamında oldukça zengin olan Fethiye'de her bir gün için bir aktivite sığdırmak mümkündür. Dalış, kano ve tekne turları, yamaç paraşütü, parasailing, trekking, safari ve kamp bu aktivitelerden bazılarıdır. Villamgo temsilcilerimiz, talep etmeniz halinde sizlere memnuniyetle yardımcı olacaklardır. Sizlerde hemen siteyi incelemek ve ihtiyaçlarınız karşılamak için www.villamgo.com adresine gelebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder