7 Şubat 2019 Perşembe

Mobil Oto Ekspertiz Hizmetleri

Mobil oto ekspertiz kısaca ikinci el araç almak isteyen kişinin bulunduğu konumdan bir telefon aracılığı ile beğendiği veya ekspertiz etmek istediği aracın tüm kontrollerini en iyi şekilde yapan sisteme mobil oto ekspertiz hizmeti denilmektedir. Almak istediğiniz veya ekspertiz etmek istediğiniz herhangi bir aracın yanına sizler için giderek teknolojik cihazlar ve alanında uzman personel ile aracın gerekli tüm kontrollerini yapılarak çıkan tüm sonuçları size rapor şeklinde ulaştıran güvenli ve kaliteli bir hizmettir. Çoğu kişi araç alırken hem bütçelerine hem de araçların temiz kullanılmış durumlarına göre Türkiye’nin birçok noktasından ikinci el araç bakmaktadırlar. Durum böyle olunca kişinin beğendiği araç yanına gitmesi hem maliye hem de zaman zaman açısında oldukça yorucu bir durumdur.

Araç alırken birçok kişi ekspertiz seçeneğini kullanmaktadır. Hem alıcı hem satıcı için güvenli olan bu sistem ile kişiler arasında ikinci el araç ticareti kolayca yapılabilmektedir. Eğer alacağınız araç yaşadığınız bölgeye uzak veya zamanınınız yoksa mobil ekspertiz seçeneklerinden kolayca yararlanabilirsiniz. Sizin yaşadığını yerden kalkıp araç yanına gelip aracı ekspertiz yapan bir firmaya götürebilecek durumda olmadığınız süreçlerinde mobil ekspertiz devreye giriyor ve sizlerin adına aracı ekspertiz ederek gerekli kontrolleri kolayca yapıyor. Ekspertiz sonrasında ortaya çıkan raporu sizlere hızlıca iletiyor ve talebiniz doğrultusunda işlemleri tamamlıyor. Böylece sizlerde hem zamandan hem de paradan tasarruf sağlayarak işlemlerinizi kolayca yapabiliyorsunuz. Bu ekspertiz seçeneği ile satış sonrasında yaşanacak olan riskler ortadan kalmış oluyor.

Mobil oto ekspertiz hizmetinden hızlı ve hemen yararlanmak oldukça kolaydır. Oturduğunuz koltuktan kalkmadan bile hızlıca randevu alarak bu işleme hemen başlayabilirsiniz. Daha fazlası için www.neredeekspertiz.com.tr girebilir bilgi ve randevu alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder