2 Mart 2019 Cumartesi

Fındık Toplama Makinesi Ve Dal Öğütme Makinası

Türkiye’nin en önemlim kaynaklarından biride fındıktır. Fındık üretmek oldukça zahmetli ve bir o kadar zor bir iştir. Ekonomik ömrü oldukça uzun olan fındığın uygun yere dikimden önce arazi ve bu arazideki toprak hazırlığının çok dikkatli bir şekilde ve gübre kullanılarak yapılması gerekmektedir. Üzerinde tek yıllık bitkilerin yetiştirildiği ve üretildiği arazilerde fındık bahçesi olacağı gibi, çok yıllık bitkilerin yetiştirildiği uygun araziler, eski bahçeler ve yaşlanmış fındık bahçelerinin en iyi şekilde yenilenmesi şeklinde de fındık bahçesi tesisi yapılabilmektedir. Fındık üretiminden sonra da aynı şekilde fındık toplama işlemleri yapılmaktadır. Bunun için birçok farklı yöntem kullanılmaktadır. Bu fındık toplamla işlemlerinde fındık toplama makineleri kullanılmaktadır. Kullanılan bu makineler ile kolayca ve hızlı şekilde fındık toplama işlemleri yapılabilmektedir.

Tüm bu işlemlerden sonra arta kalan budanmış dalları yakmanıza ve tarlalarınıza zarar vermenize artık gerek yok. Dal öğütme makinası ile sizlerde kolayca arta kalan budanmış dalları öğüterek tarlalarınızda gübre olarak kullanabilirsiniz. Böylece hem ürünlerinize hem de tarlanıza hiçbir şekilde zarar vermeden geri dönüşüm yapabilirsiniz. Bu öğütülmüş dallar ile tarlanızı gübre olarak besleyebilir ve ürünlerinizi daha fazla üretebilirsiniz. Bu makineler her türlü hava koşullarında, yağmur ve sabah çisesinden sorunsuz bir şekilde çalışan kaliteli ve dayanıklı ürünlerdir.

Sizlerde fındık toplama makineleri, dal öğütme makineleri, dal parçalama makineleri, tarım römorkları, daire testere grubu ürünleri ve otomatik odun kesme grubu ürünleri için www.aydintarim.com girebilir ve iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder