13 Mart 2019 Çarşamba

Online Davetiye Mağazası

Firmamız kurulduğu günden itibaren her geçen gün artan bir güven ve heyecanla hizmetlerine aralıksız devam etmektedir. İnci davetiye geçen zaman içerisinde sürekli kendini yenilemiş değişen ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde kendini geliştirmektedir. Teknolojik değişiklikleri yakından takip eden, çağımızın ihtiyaçlarının en önemli ayakları olan farklılık, kalite ve hızlılık gibi konulara gereken ilgiyi göstermeyi görev edinmiş bir firma durumundayız.

Yapmış olduğumuz işlerimizde, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kurumsal yapıda hizmet vermekteyiz. İnci davetiye düğün davetiyesi hizmetleri konusunda çok çeşitli ürün yelpazesi ile yaratıcı yenilikleri siz değerli müşterilerimize sunmaktadır. Düğünlerin vazgeçilmezi olan düğün davetiyelerini eksikliğini inci davetiye tamamlamaktadır. İnci davetiye en uygun fiyatlarla düğün, nişan, kına ve sünnet davetiyelerini, en kaliteli baskı hizmetiyle harmanlayarak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayan bir markadır. Sahip olduğu bilgi birikimi, en son teknolojilerle donatılmış matbaa merkezi ve dijital baskı merkezi şubesiyle üretim yapmakta ve hizmet sunmaktadır.

Üretim kalitesi, üretim hızı, geniş ürün yelpazesi, canlı destek hizmeti, kapıda ödeme seçeneği ve ücretsiz kargo gibi kavramlara gösterdiği özen ile Gelin Davetiyesi sadece baskı hizmeti değil, her adımda müşteri memnuniyetini önemseyen ve ön planda tutarak müşterilerin bütün siparişlerini sorunsuz bir şekilde ulaştırmaktayız.

Sizlerde en güzel ve en zarif davetiye modelleri için www.incidavetiye.com sitesine gelerek dilediğiniz modellere indirimli şekilde kolayca ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder