23 Haziran 2019 Pazar

Monitorminor Android Telefon İzleme Yazılımı

Günümüzde birçok ebeveyn çocuklarının güvenliği için çeşitli uygulamalar ve yöntemler kullanmaktadır. En çok kullanılan yöntemlerden biride telefon izleme uygulamalarıdır. Bu uygulamalar sayesinden birçok ebeveyn çocuklarının cep telefonu kullanım detaylarını takip edebilmekte, ne yaptıklarını görebilmekte, nasıl kullandıklarını inceleyebilmekte ve nerelere gittikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilmektedirler. Bu tür uygulamalar sayesinde çocuklarınızın sosyal medyadan ve internet ortamından gelecek olan tehditleri sizler önceden fark edebilir ve müdahale edebilirsiniz. Bu uygulamalar arasında en çok kullanılanı ve en kaliteli olanı monitor minor Android izleme uygulamalarıdır. Bu uygulamalar çocuklarınızı proaktif olarak en iyi şekilde korumanızı sağlar. 

Monitorminor, Android işletim sisteminde çalışan telefon izleme uygulamasıdır. Bu güvenli uygulama sayesinde ebeveynler çocuklarının mahremiyetlerini zorlamadan onların cep telefonu hareketlerini izleyebilir ve bilgi edinebilirler. Ebeveynler monitör minor uygulamaları sayesinden telefon izleme ve telefon dinleme sağlayabilir, çocukların güvenliğini için onları rahatsız eden tehditleri fark ederek tedbirler alabilirler. Monitör minor programının birçok farklı özellikleri vardır. Bu özellikleri arasında en önemlileri ise SMS takip, konum takip, konum izleme, whatsapp takip ve yer tespiti gibi kısımlarıdır. Bu tür özellikler ebeveynlerin çocuklarını takip etmesini kolaylaştırmaktadır.

Sizlerde Monitor minör lisansı almak ve uygulamayı hemen yüklemek için www.monitorminor.com.tr sitesine girebilirsiniz. Detaylı bilgi ve sormak istedikleriniz için bizlere ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder