24 Haziran 2019 Pazartesi

Protez Tırnak ve Protez Tırnak Fiyatları

Protez tırnak günümüzde kadınların sıkça kullandığı oldukça kullanışlı ve pratik olan bir ürünüdür. Protez tırnak kısaca açıklamak gerekirse; takma tırnaktan daha farklı olarak tırnak ucuna özel ve tırnağa zarar vermeyen bir malzeme kullanılarak yapılan ek uzantılara denilmektedir. Gittikçe yaygınlaşan kullanımı ile artık kişisel bakımda kadınların vazgeçilmezleri arasında yerini almaya başlamıştır. Protez tırnak el tırnaklarına ve ayaklara tırnaklarına en iyi şekilde uygulanabilir. Tırnaklarda oluşan belirli sorunların ise ortadan kalkmasına yardımcı olur. Uygun ölçülerde ve çeşitli şekillerde tırnağa en iyi şekilde uygulama yapılır. Yapıldıktan sonra ise o alan törpülenir ve uygun olan istenilen şekil kolayca verilir. Daha sonra ise besleyici tırnak eti yağı gibi özel ürünler ile tırnak etlerine en iyi biçimde masaj yapılır. Tüm bu işlemler ortalama bir saatte tamamlanır. Dileyen kişiler kalıcı oje gibi hizmetlerden de yaralanabilir. Protez tırnak bakımının ise ayda bir kere yapılması yeterli olacaktır.

Protez tırnak çeşitlerinin 2 farklı çeşidi vardır. Bunlar jel protez tırnak ve akrilik protez tırnak çeşitleridir. Bu ürünler arasında ise jel protez tırnak en çok tercih edilen ve en yaygın kullanılan yöntemdir. Dayanıklılık bakımından ise oldukça dayanıklı bir yöntemdir. Jel sıvı tırnağa toplamda 3 farklı aşamada en iyi şekilde uygulanır. İlk aşamada ise önce jel sıvı tırnağa uygun biçimde sabitlenir. İkinci aşamada ise kıvamı daha yoğun olan farklı bir jel o alana sürülür. Bu sürülen ikinci jel ile birlikte tırnağa istenilen şekil kolayca verilir. Son aşamada dediğimiz üçüncü aşamada ise jel ve tırnağa son dokunuşlar en uygun şekilde ve biçimde uygulanır. Işıl ışıl ve şık bir görünüm yakalaması için tüm işlemler en iyi şekilde sağlanır.

Sizlerde protez tırnak, kalıcı oje ve tırnak protezi gibi uygulamalar hakkında detaylı bilgi almak ve randevu için www.nailstil.com girebilir ve bizlere kolayca istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder