2 Temmuz 2020 Perşembe

Özel Sarıyer Kadınlar Plajı

Sarıyer'de faaliyet gösteren Altınkum plajı, kadınlar için yılın belirli zamanlarında özel plaj imkanını sunmaktadır. Altınkum kadınlar plajında tesettürlü ya da tesettürsüz fark etmeksizin tüm kadınlara deniz ve plaj keyfi yapabilecekleri özel alan sağlanmaktadır. Özel Sarıyer kadınlar plajının hem deniz içi hem de sahil kısmı kumdan oluşmaktadır. Tamamıyla kadınlar ayrılan Sarıyer kadınlar plajı, İstanbul plajları arasında temizliği ve güvenliği ile üst sıralarda yer alarak adını duyurmaktadır.

Altınkum Plajının kadınlar için ayrılan bu korunaklı kısmında büfe çalışanları, cankurtaranlar ve pek çok personel kadınlardan oluşmaktadır. Etrafında bulunan brandalar yardımı ile dışarıdan kimsenin plaj içerisini görmesine imkân tanınmamaktadır. Plajı tercih eden bütün kadınların rahat bir şekilde hareket edebilmesi adına plaj içerisinde sağlık kabinleri, duş, soyunma kabinleri yer almaktadır.

Plaja gelen her ziyaretçinin plaj dışın yiyecek ve içecek getirmesi serbesttir. Plaj içerisine konumlandırılmış masa ve sandalyeleri kullanarak öğün ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Sarıyer Altınkum Özel Kadınlar Plajına giriş yapabilmek için yalnızca cüzi bir miktar giriş bedeli ödemeniz gerekmektedir. Bu ücret sonrasında içeride yapacağınız kişisel harcamalara müdahale söz konusu değildir.  Tatilin keyfini günübirlik olarak Sarıyer Kadınlar Plajında geçirmek isteyenler için kolay ulaşım imkanları ve servisler de yer almaktadır. Detaylı bilgi için www.altinkumsariyerplaji.com sitesi üzerinden iletişime geçebilir ve açık adres bilgisine ulaşım sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder