9 Temmuz 2020 Perşembe

Ücretsiz Melodi İndirme

Telefonlar içeriklerinde birkaç tane melodiyi bulundurur ancak mesaj sesi, zil sesi gibi her gün duyulan ve oldukça önemli olan sesler insanların ruh halleri üzerinde oldukça etkilidir. Bu nedenlerden dolayı Phoneky sizler için birbirinden ayrı on binlerce melodiyi ve zil sesini içerisinde barındırır. Uygulamaya kaydını gerçekleştirmek ve sınırsız melodi dünyasından yararlanmak isteyen kişilerin birkaç kişisel bilgi ile uygulamaya üye olmaları dakikalar sürmektedir. Phoneky içerisinde birbirinden ayrı melodiler, zil sesleri, animasyonlar, arka planlara yer verir. Kişisel zevklerinizi oluşturduğunuz listelerde toparlayabilir ve diğer kullanıcıların da sizin zevkinizle oluşturulmuş listelerden faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra uygulama içerisindeki favorilerinizi sevdiklerinize ve diğer kullanıcılara önerebilirsiniz.

Phoneky ücretsiz melodi indirme sitesine cep telefonunuzdan ya da bilgisayarınızdan erişim sağlamanız mümkündür. Phoneky uygulaması ücretsiz olarak sizlere bu iki avantajı da sağlamaktadır. Ücretsiz melodi indirmek isteyenler, arka planlardan yararlanmak isteyenler veyahut bir başkasının favori melodilerini görmek isteyenlerin kolaylıkla üye olabileceği Phoneky uygulaması sizlerden hiçbir ücret talep etmemektedir. Kaydınızı gerçekleştirebilir ve sonrasında istediğiniz zaman aynı bilgiler üzerinden hesabınıza erişim sağlayabilirsiniz.

Phoneky içerisinde herkesin müzik zevkine uygun melodileri içerisine barındırmaktadır. Tercih edebileceğiniz ve kolaylıkla bulabileceğiniz Phoneky melodi çeşitleri; komik, ambiyans, doğa sesleri, sinema melodileri, dans müzikleri, televizyon müzikleri, rock, klasik, pop, yabancı müzik başta olmak üzere daha pek çok türü kapsamaktadır. Phoneky içerisinde on binlerce arka plan resmine yer vermektedir. Sizlerin daha kolay ulaşabilmesi adına arka plan resimleri kategoriler halinde sıralanmakta ve hizmete sunulmaktadır. Başlıca arka plan kategorileri: Doğa, soyut, manzara, motorsiklet, araba, sevgi, aşk, özel günler, şehirler ve sözler olarak sıralanmaktadır. Hemen incelemek için tr.phoneky.com sitesine gelebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder