11 Ağustos 2021 Çarşamba

Mersin Dudak Dolgusu Hizmetleri

Mersin dudak dolgusu hizmetlerimiz ile yüzünüze en uygun dudak şeklini tasarlıyoruz. Dudaklarınızda zamanla oluşan doku kayıpları ya da yaşlanma belirtilerini bu işlem ile ortadan kaldırabilirsiniz. Kalıcı bir yöntem olmasa da uzun süre kalıcılığını korumaktadır. Dudaklarınızın desteklenmeyen kemik dokusu zayıf olduğu için doku kayıplarına meyillidir. Bu nedenle, zamanla oluşan görüntü bozukluklarını giderebilmek için dudak dolgusu yaptırmanız şarttır.

Bu uygulama ile ince dudaklarınızı dolgunlaştırmak ve aynı zamanda daha çekici dudaklara sahip olabilmeniz mümkündür. Zaman zaman uygun görülen durumlarda Tarsus botoks işlemi de yapılabilmektedir. Dudaklarınızdaki incelik, doku kayıpları ve benzeri durumlar için dudak dolgusu uygulamasını tercih edebilirsiniz. Yüzün görünümü için dudaklar kadar burnun da görüntüsü büyük bir öneme sahiptir. Mersin burun dolgusu ile kesik, tampon, şişlik ve morluk olmadan ameliyatsız bir şekilde burnunuzu şekillendiriyoruz. Büyük, küçük, eğri, doku kaybı olan burunlar için dolgu uygulamasını yaparak, yüzünüze uygun bir görünüm oluşturmaktayız. Burnun yüzdeki görünümü önemli olduğu için bu işlemi yüz analizinizi yaparak yerine getirmekteyiz.

Burnunuza yapılacak olan dolgu işlemi kalıcı olmasa da bu işlemi sık sık yaptırdığınız zaman burnunuz verilen şekli almaya başlayacaktır. dromerdurak.com web sayfamızdan randevu alarak dilediğiniz görünüme kavuşabilmek için alanında uzmanlaşmış olan hekimlerimize istediğiniz şekli belirtebilirsiniz. Bu işlemde herhangi bir hastane yatışı verilmemektedir. Çünkü işlem 10–15 dakika içinde tamamlanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder