12 Ağustos 2021 Perşembe

Veri Analizi Hizmetleri

Veri analizi hizmetlerini genel olarak, istatistik bilimi ya da bilgisayar bilimleri olarak değerlendirebiliriz. Veri analizi hizmetleriyle teknolojinin size sunmuş olduğu sonsuz hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Bu imkanlar dahilinde kolaylıkla veri toplama şansına sahipsiniz. Geçmişte sadece kalem ve kağıtla yapacağınız anketlerden farklı olarak veri formları üstünden analiz yapma şansını yakalayabilmeniz anlamına gelir.

Bilgisayarınız üzerinden anket formları oluşturarak, verilerinizi bilgisayar ortamında veri analiziyle kolayca aktarabilme şansına sahipsiniz. Aynı zamanda, araştırma verileri de kolayca saklanabilmektedir. Hatta çok büyük hacme sahip olan verileri de bulut teknolojisiyle de saklayabilmeniz mümkündür. Verilen hizmetler arasında, istatistik danışmanlık yer almaktadır. Bu hizmet sayesinde, belli bir amaç doğrultusunda işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Belirlediğiniz amaçların ise yenilikçi ve spesifik olması gerekmektedir. www.istmer.com sitemiz üzerinde alacağınız hizmetler arasında, Biyoistatistik analiz de yer almaktadır. Bu analizin asıl amacı ise güvenilir ve doğru sonuçları vermesidir. Aynı zamanda, profesyonel bilgi gelişimini sağlayabilmek adına elde edilen veriler, düzgünce sunulmaktadır. Bu analiz sistemi, biyolojide geniş bir yelpazeye sahiptir. Fakat zamanla, gelişmekte ve değişmekte olan bir yapıya sahiptir.

Ülkemizde ilk kez, istatistik bölümünde görevli olan profesyonel istatistikçiler veri bilimi ve analizi ile özel çözümler sunmaktadır. Aslında bütün verileri anlamlandırarak bu analizin ne yaptığının tanımlandığı bir yoldur. Verilerin anlamlanmasını sağlarken, biyoistatistikçiler grafik, tablo, sayı gibi ibarelerden yararlanırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder