19 Ocak 2022 Çarşamba

Rubio Monocoat Ürünleri Satışı

Ahşapta yüksek kalite için çevre dostu korumaya sahip rubio monocoat kullanılmalıdır. Rubio monocoat yağları hem uzun süreli dayanım gösterir hem de kullanışlı bir yapıya sahiptir. Doğallığı hiçbir şekilde bozmaz.  Moleküler bağlanma ileri teknolojisi kullanılarak üretilmiştir. Ekonomik bir üründür ve bakımı oldukça kolaydır. Renk seçeneği açısından geniş bir skalaya sahiptir.

Masif ahşabın kullanımını engelleyen kusurların ortadan kaldırılarak tek parça veya uç uca ekli parça biçiminde tek tabaka halinde yapıştırılmasıyla masif panel elde edilir. Tamamıyla doğal ve sağlıklı bir malzemedir. Malzemenin doğallığı bozulmadan kullanım sağlanır. Makinelerde kolaylıkla işlenebilen yapıya sahiptir. Dekoratif bir görünüm sunar. Farklı ağaç türleri kullanılarak üretilen malzemeler, uzun ömürlü olmasıyla bilinir. Yapı sektörlerinde ve endüstride yaygın bir şekilde kullanılan kereste, sert ve yumuşak ağaçlar kullanılarak üretilir. İnsanların yapılarında en çok kullandıkları malzemelerdendir. İç mimaride sıklıkla kullanıldığı gibi dış yapılarda kullanımı da yaygın bir hal almıştır. İnsan sağlığını olumlu yönde etkileyen bir malzeme türüdür.

Deck, ekseriyetle dış mekanların zemin kaplaması esnasında tercih edilen ahşap türlerindendir.  Mekân fark etmeden kullanılabilecek; çevre dostu bir ürün çeşididir. Uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Daha çok egzotik ağaçlardan üretilir. Tüm bu ürünlere ilişkin kapsamlı ve net bilgi için armaganas.com sitesi tıklanabilir ve sitede yer alan iletişim kanalları üzerinden firmayla irtibata geçilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder