23 Ocak 2022 Pazar

Uygun Ataköy Günlük Daire Önerileri

Ataköy günlük daire, iş için veya tatil maksatlı olarak İstanbul'a gelenlere konforlu ve kaliteli bir yaşam sunuyor. Tüm ihtiyaçların düşünülerek dizayn edildiği bu dairelerde, her türlü imkana sahip olunup her şey konaklayacaklar düşünülerek temin edilmiş durumdadır. Bu dairelerde hem otel işletmesi türünde tüm hizmetler konukların ayağına getirilmekte hem de ev konforundan hiçbir şekilde ödün verilmemektedir. Böylelikle beklentilerin karşılanması konusunda somut adımlar atılmış olur.

Yenibosna otel, tamamen kullanıcı endeksli tasarlanmış imkanları; konuklarına sunmakta ve lüks beklentisine sahip olanların da beğenisini fazlasıyla kazanmaktadır. Hoşça vakit geçirilebilecek Cafe ve Saklı Bahçe gibi oldukça keyifli ortamların yanında kompleks içerisinde spor salonu da bulunmaktadır. Bünyesinde Türk Hamamı da bulunduran otelde hem dinlenmek hem de ziyadesiyle rahat hissetmek mümkündür. Otel merkezi, 24 saat kapalı devre kamera sistemiyle gözlenmekte ve her türlü olumsuz duruma karşın alınmış somut önlemleri barındırmaktadır.

Sefaköy hotel bünyesinde, 24 saat sıcak bulunup günün istenilen saati bu özellikten yararlanılabilir. Temiz banyo havluları, terlikler, ücretsiz buklet malzemeleri ve saç kurutma makinesi tesis tarafından konuklara sunulan ürünlerdendir. Odalara giriş çıkışta elektronik kart sistemi mevcut olup her odada afetlere karşı acil durum butonu yer almaktadır. Ayrıcalıklı hizmet anlayışı doğrultusunda konuklarının memnuniyeti için çalışan otellere yönelik ayrıntılı bilgi için melisasuitresidence.com sitesi ziyaret edilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder