30 Ocak 2018 Salı

Kurumsal Hediyelik

               Hediyeler nerede olursa olsun insanları mutlu edecek küçük detaylar olarak bilinmektedir. Kurumsal firmalar veya kurumsal firmalarda çalışanlar için özel olarak hazırlanmış olan kurumsal hediyelik eşyalar firma vizyonuna uygun çeşitlendirmeler ile satışa sunulmaktadır. Kurumsal hediyelik ürünler hem görsel anlamda sizleri en iyi şekilde temsil edecektir hem de kullanım amacına uygun olarak hazırlanmıştır.
               Kurumsal hediyelik ürünlerden yaygın olarak satışı yapılan kalemlik veya kartvizitlik olarak ifade edilebilir. Kurum kültürüne uygun olarak hazırlanan bu ürünler başarılı tasarımları ile görsel olarak başarılı bir etki yaratmaktadır. Farklı ebatlarda ve renklerde hazırlanan kurumsal hediyelik ürünler geniş bir yelpazede çeşitlendirilerek sizlere sunulmaktadır. Kişisel zevk ve beğenilerinize uygun olarak hazırlanan kurumsal hediyelik eşyalar sunacağınız kişileri memnun edecektir.
               Birinci sınıf kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan kurumsal hediyelik ürünler uzun yıllar boyunca sorunsuz kullanım imkanına sahiptir. Böylece hediyelerinizin anlam ve önemi uzun yıllar sorunsuz bir şekilde devam edecektir. Kurumsal hediyelik ürünler kategorilerimizi inceleyerek hayalinizdeki hediyeye ulaşma fırsatına sahip olarak, sevdiklerinizi kurumsal hediyelik ürünlerle mutlu edebilirsiniz.

Sert Kapak Kitap Üretimi
               Kitap okumak ülkemizin gelişmesini sağlayacak detaylar arasında yer alıyor. Kitap okuyan bir nesil hem kendini geliştirecektir hem de ülkesine en yüksek katkıyı sağlayacaktır. Kitap okumak diksiyonunuzu düzeltmek başta olmak üzere, hayal gücünüzü zenginleştirmek gibi pek çok unsura katkı sağlamaktadır. Milli servetlerimiz olan kitaplarımız uzun süre kullanılmak üzere hazırlanmalıdır. Bu sürenin uzaması için sert kapak kitap üretimi oldukça önemlidir. Çünkü sert kapak kitap üretimi ile birlikte kitapların korunması artacaktır. Yıpranmalar daha az olacaktır.
               Sert kapak kitap üretimi ile birlikte kullanıcılara sunulacak kitapların daha uzun ömürlü olacağının farkında olmak gerekiyor. Çünkü kitabın yıpranmadan sorunsuz bir şekilde kullanılmasını sağlayan dış kapak sert olduğundan dolayı herhangi bir esneme veya yırtılma için gerekli payı oluşturmuyor. Böylece kitabın sorunsuz ve ilk günkü kalitesinde kullanımı için imkan verilmiş oluyor.
               Sert kapak kitap üretimi üretilen kitabın uzun süre dayanıklı olmasını, ilk günkü kalitesini korumasını sağlamaktadır. Ayrıca sert kapak kitap üretimi ile hazırlanmış olan kitaplara olan ilginin daha fazla olduğunu da belirtmek gerekiyor. Kapağın verdiği ağır hava sayesinde kitaba olan ilgi artmakta ve incelemek isteyenlerin sayısında artış olmaktadır.

Karton Kapak Kitap Üretimi
               Karton kapak kitap üretimi günümüzde yaygın olarak sürdürülen kitap üretim şekli olarak bilinmektedir. Karton kapaklar kitapların hem isminin yazıldığı hem de konularının ve yazarının hakkında kısa bilgilerin yazıldığı kısımlardır. Karton kapak kitap üretimi ile kapak tasarımınız hayata geçirilir ve tam olarak hayalinizdeki gibi bir kitaba sahip olmuş olursunuz. Ayrıca karton kapak kitap üretimi sayesinde kitap üzerine yazılmasını istediğiniz her şey kolayca yazılabilir.
               Unutulmaması gerekiyor ki karton kapak kitap üretimi sayesinde çeşitli tasarımlara sahip kitaplar ortaya çıkabilmektedir. Kitapların tanıtım yüzü olan kapaklar, kitap hakkında ilk izlenimi vermektedir. Kitap hakkında ilk bilgiler karton kapak üzerinden elde edilir ve fikir yürütülür. Karton kapak kitap üretimi uygun fiyatlandırma politikaları sayesinde hem uygun fiyatlıdır hem de istediğiniz gibi tasarlanabilmektedir.
               Karton kapak kitap üretimi kitabın sayfalarının korunmasına da katkı sağlamaktadır. Karton kapağın koruyucu etkisi sayesinde sayfalara herhangi bir zarar gelmesi önlenmiş olur. Ayrıca kitabın kolay bir şekilde kırılıp, katlanmasına izin vermeyen karton kapak kitap üretimi uzun soluklu kitap kullanımı için de oldukça avantajlıdır. Baskı işleminin kolay yapılıyor olması, hayalinizdeki ögelerin kapak üzerinde yer alabiliyor olması ve maliyetinin uygun olması karton kapak kitap üretimi konusunda memnuniyet oluşturmaktadır.

Katalog basımı
               Kataloglar genellikle ürün tanıtımlarında kullanılmaktadır. Katalog basımı ürünlerinizin özelliklerine göre sıralanması ve tanıtım ögeleri olarak kullanılması hususunda oldukça önemlidir. Katalog basımı hizmetimiz ile birlikte ürün veya hizmetlerinizin tanıtımlarını kolayca gerçekleştirmeniz mümkündür. Sadece ürün değil aynı zamanda hizmet konusunda da kataloglar oldukça etkilidir.
               Katalog basımı hizmeti ile daha çok kişiye daha kısa sürede ulaşmanız mümkün olmaktadır. Ayrıca ürünlerinizin tanıtılmasını sadece sözlü olarak değil aynı zamanda görsel olarak da destekleyebileceğiniz alanların oluşmasını sağlamış olursunuz. Böylece hedef kitlenizin zihninde vurgulamak istedikleriniz daha çok yer edebilir. Çünkü görsel ögeler insanların hatırlarında daha çok kalırlar.
               Katalog basımı ile birlikte ürün veya hizmetleriniz hakkında detaylı bilgilendirmeler yapabilirsiniz. Ayrıca tamamı elinizde bulunmayan fakat sipariş üzerine hizmet verdiğiniz ürünlerin müşteriler ile paylaşılması da mümkün olmaktadır. Böylece stoklama gibi masraflı ve zahmetli işlerden katalog basımı sayesinde kurtulmuş olursunuz. Ayrıca stoklama için ayıracağınız bütçe de sizlere kalmış olur. Katalog basımı hizmeti hedeflediğiniz kitlenin özellikleri ve ürün detayları gibi unsurlarla birleşerek hayalinizde gibi bir şekilde alabilir.

               Lastikli Defter Üretimi
               Lastikli defter üretimi ile ürünleri ulaştırmak istediğiniz kişiler hem eğitimlerinde hem de iş hayatlarında bu ürünü rahatlıkla kullanabilmektedir. Lastikli defter üretimi kalın kapaklı defterlerle beraber sunulmaktadır. Kalın kapaklı defterler özel lastikleme işleminden geçirilerek hazırlanmaktadır. Defterin taşınmasını kolaylaştıran lastikleme işlemi defter içerisindeki notların veya kalemlerin düşüp kaybolma riskini de azaltmaktadır.
               Lastikli defter üretimi dahilinde defterin çizgili veya kareli olması sizler tarafından belirlenebilmektedir. Ayrıca lastikli defter üretimi hizmetinde kalın kapaklı defter kullanıldığından dolayı bu alana marka veya ürün ismini yerleştirmek mümkündür. Kalın kapağın dayanıklılığı sayesinde ürün uzun yıllar boyunca amacına uygun olarak kullanılabilmektedir.
               Ekonomik olarak düşük ücretler karşılığında hayata geçirilebilir olması promosyon ürünleri olarak hazırlanmasına katkı sağlamaktadır. Sadece maliyet değil aynı zamanda ürünün kullanılabilirlik alanı oldukça geniştir. Çünkü bu ürünler ihtiyaç duyulan her alanda başarılı bir kullanım imkanına sahiptir. Not alma, fiyatlandırma, hatırlatma yada eğitim amaçlı kullanılabileceğinden dolayı hemen hemen herkesin ihtiyaç duyacağı bir niteliktedir. Lastikli defter üretimi sizlerin fikirlerine açık bir alandır ve hayalinizdeki tasarımı hayata geçirebileceğiniz esnekliğe sahiptir.

               Baskı ve Cilt hizmetleri
               Baskı ve cilt hizmetleri hazırladığınız ödev, proje veya sunumlarınızın görsel olarak daha düzenli bir hale getirilmesine yardımcı olmaktadır. Özellikle ciltleme işlemleri belirli standartlara göre hazırlanması gereken ürünler için kritik öneme sahiptir. Baskı hizmetinde ise profesyonel matbaacılık faaliyetlerine uygun olarak eserlerinizin basımının gerçekleştirilmesi mümkün hale gelmektedir. Baskı ve cilt hizmetleri sizlerin talepleri doğrultusunda faklı form ve şekillerde gerçekleşebilmektedir. Bu sayede isteklerinize çözümler bularak tam olarak hayalinizdeki tasarımı hazırlamak mümkün olmaktadır.
               Günümüz teknolojisinin ulaştığı son noktada ürünler kullanılarak hazırlanan baskı ve cilt hizmetleri ürünlerinizin birinci sınıf bir izlenime sahip olmasını amaçlamaktadır. Kullanım amaçları düşünüldüğünde baskı ve cilt hizmetleri ürünleri uzun süreli kullanımını artırmaktadır. Ciltleme işlemi sonucunda tüm ürünlerin tek bir yerde toplu halde görüntülenmesi mümkün olmaktadır. Ayrıca ciltleme işlemi ürünlerin üzerinde koruyucu bir görev de üstlenmektedir.
               Baskı ve cilt hizmetleri eğitimci, yazar, ürün tanıtımcıları ve firmalar tarafından sıklıkla kullanılmaktadır. Farklı alanlarda sıklıkla kullanılan baskı ve cilt hizmetleri ürünlerin kalitesini artırarak portföyünüze ekleyeceğiniz başarılı sunumların alt yapısını oluşturmaktadır. Resmiyet gerektiren girişimler ve çalışmalarda sıklıkla tercih edilen baskı ve cilt hizmetleri uygun fiyatlandırma politikaları ile sunularak memnuniyetinizi sağlamaktadır.

Arwey defter
               Günümüzde çok fonksiyonlu defterler oldukça popüler. Sadece not alma yada program yapma amaçlı kullanılan bu defterler aynı zamanda hesap yapmanıza da imkan veriyor. Çok fonksiyonlu Arwey defter aslında bir cüzdana benzetilebilir. İçerisinde not defteri bulunuyor. Not defterinin dışında kaleminizi sabitleyerek kaybolmasını engelleyeceğiniz bir alan mevcut. Bu alana kaleminizi yerleştirerek ihtiyacınız olduğu her anda kolayca kullanabiliyorsunuz. Arwey defter bir göz ile beraber geliyor. Bu alana notlarınızı yada hesap makinenizi kolayca yerleştirebilirsiniz. Dilerseniz kartlarınızı da bu alana yerleştirmeniz mümkündür.
               Arwey defter hem kalem hem de defter ihtiyaçlarınıza aynı anda çözüm sunuyor. Böylece en çok yaşanılan kalemi unutma sorunu da ortadan kalkmış oluyor. Çünkü ergonomik tasarımı sayesinde kalem ve defter aynı anda taşınmış oluyor. Arwey defter günümüzde gençlerin ve sıklıkla seyahat edenlerin kullandığı bir defter türü. Tasarım olarak günümüz trendlerini karşılaması tercih edilmesinde oldukça önemli etkenler arasında yer alıyor. Arwey defter uygun fiyatlandırma politikası sayesinde yaygın bir kullanıcı kitlesi tarafından memnuniyetle tercih ediliyor.

Acar Matbaa
               Yazılı ürünlerin çokluğu ülkemizin gelişmişlik seviyesine katkıda bulunan somut detaylar arasında yer almaktadır. Yazılı ögelerin basımı profesyonellik gerektiren birtakım işlemleri beraberinde getirmektedir. Alanında uzman kişi veya kurumlar tarafından gerçekleştirilmeyen çalışmalar başarısız olmaya mahkum olmaktadır. Acar Matbaa tarafından gerçekleştirilen tüm işlemler hayalinizdeki gibi bir tasarıma sahiptir. Kullanıcıların onayı alınmadan basım işlemi gerçekleştirilmediğinden dolayı Acar Matbaa bünyesindeki tüm hizmetler memnuniyetle tamamlanmaktadır.
               Acar Matbaa günümüz matbaa teknolojilerinin tamamına sahip olduğundan dolayı basım işlemlerinizin tamamında sizlerin çözüm ortağı olmaktan memnuniyet duymaktadır. Genç ve dinamik personel kadrosu ile hayalinizdeki tasarıma hayat vermeyi amaçlayan firma bu alanda oldukça başarılı girişimlerde bulunuyor. Acar Matbaa bünyesinde hizmet sağlanan kategoriler oldukça geniş bir yelpazede toplanıyor. Davetiye basımı, kitap basımı, ciltleme işlemleri gibi pek çok işlem Acar Matbaa bünyesinde yer alıyor.
               Günümüz standartlarına uygun hizmet anlayışı birlikte kaliteden ödün vermeden çalışmaya devam ediyorlar. Acar Matbaa güven veren güler yüzlü hizmet anlayışı ile rakiplerinden kolayca sıyrılarak fark ediliyor. Alanında uzman personelleri yaptıkları işlere hakim olduklarından dolayı sizlerin taleplerini memnuniyetle yerine getiriyorlar.

Kutu üretimi
               Kutular farklı amaçlara özel olarak üretilmektedir. İster hediye amaçlı isterseniz de ürünlerinizin ambalajlanması amacıyla kutu üretimi hizmeti sağlamaktayız. Kutu üretimi belirleyeceğiniz logo, amblem veya sloganın kutu üzerinde yer alması ile kişi veya kurumunuza ait özel olarak hazırlanmaktır. Belirleyeceğiniz ebatlarda kutu üretimi gerçekleştirileceğinden dolayı bu konuda herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır. Markaların bilinirliğinin artması ve farkındalık oluşturulması adına kutu üretimi hizmeti sağlamaktayız.
               Kutu üretimi dilerseniz hediyelik kutular olarak da hazırlanabilmektedir. İstediğiniz tasarımlara ve renklere sahip olacak olan hediyelik kutular günümüzde en çok tercih edilen kutu üretimi ürünleri arasında yerini almaktadır. Diğer konularda ise yaygın olarak markalar kendi isimlerinin bulundukları kutuların hazırlanması konusunda yoğun talep oluşturmaktadır. Kutuların ülkemizdeki yeri ve önemi oldukça fazladır. Çünkü kutular birçok yerde kullanılarak markanın tanıtımına katkı sağlamaya devam etmektedir. Bu nedenle kutu üretimi hizmeti sürekli katkı sağlayan bir unsur olarak dikkatleri üzerine çekmektedir. Hazırlanan kutuların farklı kişiler tarafından uzun yıllar kullanılması marka logosunun veya isminin yaygın olarak fark edilmesini sağlayacaktır. Uzun soluklu bu kullanım markalar için oldukça anlamlı olmaktadır.

Promosyon defter
               Promosyon ürünler marka tanınırlığını artırma konusunda oldukça avantaj sağlamaktadır. Kişi veya kurumlara ihtiyacı olan şeyleri promosyon olarak sunarak hem sürekli kullanmalarına fırsat vermek hem de markanın farkındalığını artırarak tanınırlık sağlamak oldukça avantajlı olmaktadır. Promosyon defter ürünleri günümüzde en çok tercih edilen promosyon ürünler arasında yer almaktadır. Promosyon defter farklı amaçlarla da olsa sürekli kullanım ürünüdür ve yaygın olarak ihtiyaç duyulmaktadır. Hesap yapılabilir, not alınabilir hatta eğitim amacıyla derslerde bile kullanılabilir. İşte bu yaygın kullanım alanı promosyon defter ürünlerinin akılda kalıcı mesajlar iletmesine katkı sağlamaktadır.
               Promosyon defter markanızın logo veya amblemi ile birlikte hazırlanabilmektedir. Ayrıca isteğinize göre üzerine çeşitli yazı veya sözler yerleştirerek vermek istediğiniz mesajları daha akılda kalıcı bir şekilde verebilirsiniz. Defterlerin farklı alanlarda sürekli kullanılması promosyon defter ürünlerinin bir adım daha ön plana çıkmasına yardımcı olmaktadır. Alanında uzman personellerimiz marka bilincinin oluşması adına promosyon defter ürünlerinin nasıl şekilleneceği konusunda sizlere memnuniyetle yardımcı olacaktır. İhtiyaçlarınıza en uygun tasarımlara sahip promosyon defter tasarımlarını ortaya çıkararak beğenilerinize sunacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder