23 Ocak 2018 Salı

Metin2 Yang

Metin 2 oyunu, stratejik sanal gerçekliğe dayanan tamamen yerli bir interaktif oyundur. Oyun imparatorluk süreci olarak Osmanlı Devleti'nin bütün beyliklerini bir bütün olarak içeren kahramanlarından oluşması ve bunu tamamen 3 boyutlu bir mekanda oyuncularla buluşturması özellikleriyle önde gelen bir özellik taşımaktadır. Taşıdığı bütün bu özellikler düşünüldüğü zaman da ne şekilde ilerlemeler kaydettiği daha rahat bir şekilde anlaşılabilecektir. İşte bütün bu unsurlar gözetilerek Metin2 Yang sistemi vardır. Öncelikle yang ne anlama gelmektedir?
Yang, oyunda para olarak bilinir. Belirli güç sembollerinin geliştirilmesi için para karşılığında satın alınmakta olan sembolleri ifade etmektedir. Yaygın olarak tercih edilen yang sembolleri vardır ve bu semboller sayesinde diğer oyunculardan daha güçlü, daha donanımlı ve daha usta bir savaşçı haline gelinebilir. Böylece tamamen güçlü bir ordu elde edilebilmektedir.
METİN 2 YANG NASIL ALINIR?
Metin 2 oyununda yang işlemleri tamamen online ödeme yöntemine dayanarak yapılır. Bunun için Metin2 Yang satın al işlemini gerçekleştiren güvenilir satış siteleri mevcuttur. Bu sitelerden çeşitli ödeme yöntemleri tercih edilerek (Havale, ATM, EFT, İninal, Kredi kartı vs) ödeme işlemleri yapılarak yang satın alınabilir. Gayet cazip fiyatlara dayanan yang fiyatları oyunun daha sürükleyici hale gelmesinde ve ordunun güçlendirilerek yerini yerler fethetmesinde olmazsa olmaz özelliklerin başında gelmektedir.
METİN 2 YANG FİYATLARI
Metin 2 oyununa dönük olarak Metin2 Yang satın al işlemine yönelik satın alma talimatı verilmesinin ardından kısa bir süre içerisinde kişinin satın alma işlemlerini tamamlaması mümkün olmaktadır. Böylelikle söz konusu oyunun sunduğu içeriklere daha yakın bir biçimde erişebilmek mümkündür. En fazla tercih edilen yang sembolleri arasında Turkey, Truva, Anadolu, Dodurga, Saruhan ve Dandanakan gelmektedir. Ekonomik olarak satışa sunulan bu ürünler herkesin satın alabileceği bir özellikte 5 TL üzerinden satışa çıkarılarak yüklenebilmektedir. Yükleme işlemi de kolaylıkla yapılabilmektedir. İstenirse kısa bir sürede telefon üzerinden de bu işlem yerine getirilebilmektedir. Yang özellikleri bakımından öne çıkan bütün bu unsurlar bir arada düşünüldüklerinde de oyunda karakterleri daha gelişmiş hallerine sokmak tamamen mümkün olan bir ilerleme safhasını göstermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder