6 Mart 2018 Salı

Avon Huncalife Biobellinda Uyelik Sitesi

Dünyanın en eski kozmetik markalarından biri olup, 1886 yılında The California Perfume Company markası ile kurulmuştur. 130 Yılı aşkın bir süredir hizmet veren Avon ürünleri kurulduğu ilk günden beri doğrudan satış yöntemi ile (katalog üzerinden) müşterilerine ulaşmıştır. Avon’un ilk temsilcisi Mrs. Albee olup, günümüzde ise dünya genelinde 6 milyondan fazla temsilcisi bulunmaktadır. Sizde Avon’un avantajlı dünyasına avon üyelik ile katılarak hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.
HuncaLife 1957 ylında kurulmuş ve sektörde jagler, she, axe, viva cappio, extory ve carmina gibi birçok markanın üreticisi olarak tanınan Hunca Kozmetik A.Ş’nin network marketing’deki adıdır.(Hunca Kozmetik Türkiye parfüm pazarının %35 ile Pazar lideridir.Aynı zamanda Hunca Kozmetik TURQUALİTY belgesine sahip tek türk kozmetik firmasıdır.)İşimizi kolaylaştıran HELAL SERTİFİKASI,SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLARI ve KAPIDAN SATIŞ YETKİ belgesi gibi gerekli belgeleride bünyesinde bulunduran hunca kozmetik 2011 yılının Eylül ayı itibarı ile network marketing dünyasına giriş yapmıştır. Sizde HuncaLife ile avantaj dünyasına huncalife üyelik ile katılarak hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.
BioBellinda SÜHEYLA & HÜSEYİN KULLEMCİ tarafından 2005 yılı itibari ile üretim ve satış politikasını marketing organizasyon üzerine inşa etmiş ve BioBellinda markasını kurmuştur. BioBellinda A.Ş.  insan ve  çevre sağlığına duyarlı doğal ve konsantre ürünler üretmektedir. BioBellinda A.Ş. 2013 yılında BioBellinda GMBH’ı  kurarak Almanya ile Avrupa temellerini atmaya başlamış ve 2015 yılı itibari ile Belçika, Fransa, Danimarka, Hollanda, İsviçre ve Avusturya  ülkelerinde  de faaliyet göstermeye başlamıştır. Sizde BioBellinda’ın avantajlı dünyasına biobellinda üyelik ile katılarak hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder