26 Mart 2018 Pazartesi

Natura Likit E-Sigara Sivilari

Natura Likit e-likit dolum sıvıları, özenle seçilmiş işinde uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışı ile kullanıcılarının taleplerini fazlası ile karşılamaya devam etmektedir. Her geçen gün hızla ve gelişerek büyümeye devam etmenin haklı gururunu yaşamaktayız.

Elektronik nikotin dağıtım sistemleri ve likitleri hızla hayatımıza girdiğinden beri pek çok soruyu da beraberinde getirdi. Bazı firmaların ticari kaygı ile öne sürdüğüspekülasyonlara bile maruz kalmak zorunda bırakıldı.

E-Likitler Zararlı Mı

Peki, elektronik dolum sıvısı olan likitlerin sağlığımıza olumsuz bir etkisi söz konusu mu?
Çokça merak edilen bu konu üzerine yapılan araştırmalarda, e-likitlerin insan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etkisi olduğu bulgusuna rastlanamamaktadır.

Ancak bir diğer önemli nokta ise kullanılan likit sıvısının orijinal e-likitolması koşuluyla tabii. Natura Likit gibi güvenilir ve orijinalliğinden herhangi bir şüphe duyulmayan ulusal firmaların ürettiği likitlerin insan sağlığı üzerinde olumsuz bir etkisi bulunmamaktadır.

Şunu da söylemek de fayda var; her alanda üretimi ele geçirmeye çalışan Çin malı ürünler yine bu sektörde de azımsanmayacak şekilde fazladır. Bunun önüne geçmek yine siz değerli kullanıcılarımızın elindedir.

Çin malı ürünler sadece ucuz olmasıyla ön plana çıkarken Natura Likitler ise hem cazip fiyatlarıyla hem de orijinallik garantisi ile imdadımıza yetişmektedir.

E-Likit Dolum Sıvısı İçerisinde Neler Bulunur

E-likit dolum sıvılarının içeriğinde ne var? Ne kullanılarak üretiliyor? Bu soruların cevabını sizlerle paylaşmadan önce Natura Likit markasının insan sağlığına dost kimyasal ve bileşenlerle laboratuvar ortamında titizlikle sürdürülen çalışmalar sonucunda ortaya çıktığını belirtmekte yarar var.
Pek çok kullanıcısı olan bu sıvıların içerisinde neler bulunuyor birlikte inceleyelim:

·         Propilen glikol: E-likitlerde aroma arttırıcı olarak kullanılan gıda ürünüdür. Kullanılan likitte %20 oranından fazla bu sıvıdan varsa öksürük yapabilir ve alerjik reaksiyon etkisi gösterebilir.
·         Gıda ürünlerinde kullanılan tatlandırıcı içermektedir.

·         Likitlerin içeriğinde gıda ve kozmetik sektöründe fazlaca kullanılan bitkisel gliserin de vardır.
·         Tütünden elde edilen nikotin de içeriğinde barındırmaktadır.

Natura Likit içeriği gıda ve kimya laboratuvarlarında mühendislerin onayından geçerek üretilmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder