29 Mart 2018 Perşembe

Elektronik Sigara Deneyimi

Elektronik sigara yoğun bir şekilde sigara kullanan kişiler için üretilmiş ve temel prensini sigarayı belirli bir sistem dâhilinde bıraktırmak olan pil ile çalışan duman yerine buhar çıkaran elektronik ürünlerdir. Yoğun sigara içme hissinden tamamen kurtulmak ve zararlarını bir süre minimum seviyeye indirmek uzun vadede ise tamamen ortadan kaldırılması amaçlanmaktadır. Sigara toplumlara maddi ve manevi zararlar vermektedir. 
Elektronik sigara temel prensibi sigarasız bir hayat sağlamaktır. Çalışma şekli ise cihazın içerisindeki pil bölümüne eklenen likidi ısıtarak buharlaşması şeklindedir. Buharlaşma ise bu sigaralara entegre edilen kartuşlar sayesinde olmaktadır. Yapılan araştırmalarda sonucu elektronik sigaralar normal sigaralara göre daha az zararlıdır. Hatta kişinin kendi dozajını belirlemesi sayesinde bu etki minimum seviyelere bile inebilmektedir.
Kaliteli Elektronik Sigaralar Nasıl Anlaşılır?
Öncelikle elektronik sigaralarda kalite artıkça sağladığı faydalarda o denli artmaktadır. Tam tersi lisansız ve izinsiz üretilen elektronik sigaralar insana fazla faydası olmadığı gibi zararları da olabilmektedir. Özellikle güvenlik açısında son derece sakıncalı olan bu taklit ürünlerden kesinlikle uzak durulmalıdır.
Kaliteli elektronik sigaralar en başta lisanslı üretimlerinden ve üretici firmadan belli olmaktadır. Bunun için daha pahalı olsa bile bu tür ürünler tercih edilmelidir. Sonra bu tür ürünlerin likit şişlerinin görünümü daha iyi durumdadır. Ve kullanım süresi ikinci sınıf ürünlere göre 2 kat daha fazla olmaktadır.
Sahte olan ürünlerin kutularının üzerinde bandrol bulunmamaktadır. İçerisindeki sıvı oldukça akışkan olduğu için kalitesizdir. Son kullanım ve üretim tarihi gibi bilgileri bulmak çok zordur. Kaliteli ürünlerde bulunan plastik ürün kapağı taklit ürünlerde maliyeti arttırdığı için bulunmamaktadır. Ve ürün bir süre kullandıktan sonra verimi oldukça düşmektedir. Bu noktalara dikkat ederek kalitesiz ürünler kullanmanın önüne geçilebilmektedir.
Elektronik Sigaranın Kullanıcılar Üzerindeki Olumlu Etkileri
Elektronik sigaraların kullanıcılar üzerindeki olumlu etkileri oldukça fazladır. Bunların en başında sigaranın esasında çok da iyi bir şey olmadığını anlaşılmasıdır. Tabii ki sağlıklarına tekrar kavuşan bireyler hayata tekrar tutunarak üreten bir yapıya bürünmektedirler. Ülkemizin kaynakları sigaradan kaynaklan hastalıkların tedavisi için kullanılmadığından dolayı ülke ekonomisine de katkısı bulunmaktadır.
Daha detaylı bilgi aşağıdaki bağlatıyı ziyaret edebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder