14 Nisan 2020 Salı

Dezenfeksiyon Kabini

Sterilyo günümüz teknolojisinin ilerlemesi ile ölçüm cihazları ve dezenfeksiyon kabinleri alanında kullanıma birçok ürün sunmaktadır. Salgın hastalığın bütün dünyada sürdüğü bugünlerde dezenfeksiyon kabini olarak kullanılan aletleri ve benzer ekipmanı özellikle resmi dairelerin önünde, korona virüsle mücadele kapsamında sıklıkla görmeye başladık. Farklı boyutlarda olan bu kabinler ön sağlık taraması yapma amaçlı da kullanılıyor ve ateş ölçer cihaz kabinleri şeklinde de çalışıyorlar. Bu cihazlar arasında Sterilyo, kullanıma sunulan tarama kabininin özel bir yeri vardır. Çünkü Sterilyo içinde bulunduğumuz yıl içinde yerli patentli ürün olarak, Türk mühendislerinin inovasyon çalışmaları sonucu üretildi. Toplum sağlığının en önemli konu haline geldiği bu günlerde bu dezenfeksiyon makinesi ürünümüzü tasarlamaktan ve hizmete sunmaktan gurur duymaktayız.

 

Cihaz, çeşitli ölçü biçiminde olan bir tarama ve dezenfekte makinesidir. Giriş çıkışların sürdüğü bütün kamu binalarının önlerinde, özel işyeri girişlerinde ve AVM vb gibi alanlarda kullanılabilir. Özellikle hastane girişleri ve havaalanları için düşünülmüştür. Kabinin içine giren kişinin ateş ölçümü, sonucun alınması ve yedi saniye süren dezenfeksiyon işlemi otomatik olarak, sesli uyarıcıların yardımı ile yapılmaktadır. Sterilyo bir dezenfektasyon kabinleri olarak kişiyi dış ortamlarda bulunan bakteri ve virüslerden arındırır, böylece girilen ortamın steril kalmasını sağlar.

 

Aynı zamanda sabit bir ateş ölçer olarak çalıştığı için sağlık taraması görevi de böylece yapılmış olmaktadır. Sterilyo bilgisayarlara kurulan Sterilyo yazılımı ile masaüstü programı desteğiyle kullanılır. Uzaktan kablosuz biçimde tüm kabinin kontrolü sağlanır. Bütün veriler analiz edilebilir, depolanabilir ve Excell üzerinden tarihlere göre aktarılabilir. Sterilyo dezenfeksiyon ve ön sağlık tarama kabini ile ilgili diğer teknik ayrıntılar, cihazın standart özellikleri, eklenebilir modüler ekipman listesi ve pazarlama koşulları firmamıza ait olan Sterilyo sitesinin adresinde yer almaktadır. Bu adresteki iletişim butonunu kullanarak bize her an ulaşabilirsiniz. Sterilyo, Covid 19 virüsü gibi benzeri virüslerin yayılmasını önleme ve sağlık tedbirlerini destekleme amaçlı tasarlanmış, bizim mühendislerimizin yaptığı dezenfeksiyon tüneli ve aynı zamanda ateş ölçer kabini olarak kullanıma sunulmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder