23 Nisan 2020 Perşembe

En Güzel Wordpress E-ticaret Temaları

Wordpress tabanlı web siteleri hem kurulumu hem de yönetimi kolay ve SEO uyumlu olan sitelerdir. Çünkü hiç bir ek yazılım bilgisi istenmeden kolay biçimde kurulmaları ile birlikte basit anlamdaki yönetim paneli sayesinde de sitenizi yönetmeniz mümkündür. Ayrıca bir çok geliştirici Wordpress tabanlı siteler için birbirinden farklı ücretli ya da ücretsiz onlarca temayı ve eklentiyi da size sunmaktadır. Bu temalardan birini seçerek sitenizi baştan sona sadece dakikalar içerisinde kurabilirsiniz.

Günümüzde teknolojinin gelişmesine bağlı olarak web siteleri de bir hayli artmış artmaya da devam etmektedir. Buna göre bir çok kişi kişisel web sitesinin yanında kurumsal web sitesi de kurmaktadır. Dünya üzerindeki bir çok firmanın ve kişisel web sitelerin altyapısı Wordpress sistemidir.

Wordpress üzerinden site kurarken Wordpress eklentileri de kurulur. E-ticaret siteleri için ürün satışı yapılması adına woocommerce eklentisi tercih edilir. Bu eklentide de ödeme alabilmek için woocommerce iyzico eklentisi önerilmektedir. Bu eklentiler ile birlikte sitenizin ödeme iskeletini oluşturabilirsiniz. Ayrıca çok sayıdaki tema seçeneği ile de hayal ettiğiniz siteye bir tema giydirebilir ve işleve sokabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder