14 Mayıs 2020 Perşembe

Cafe Otomasyon Yazılımı

Hangi işletme de olunursa olunsun beklemek her zaman can sıkıcıdır. Uzun bekleyişler mutsuz müşterilere neden olur.  Bu durumda beklenildiği gibi siparişlerde düşüş yaşanıyor. Bu durum ile karşılaşmak istemeyen işletmeler için en iyi seçenek Cep Garson oluyor. Müşteri azalması gibi durumlara karşı işin en iyi şekilde yapılması Cep Garson ile mümkün olup büyük bir performans artışı sunuyor.

Müşterilerinizin kolayca sipariş vermesi, online ödeme yapabilmesi ve işletmeniz hakkında hızlıca geri bildirim bırakabilmesi için sizde Cep Garson uygulamasını inceleyebilirsiniz. Bu uygulama müşterilere ve işletmeye birçok farklı avantaj sağlamaktadır. Müşteriler için; garson çağırma, dijital menü bölümü, sipariş ile ilgili mesaj gönderme kısmı, online ödeme yapma ve geri bildirim gibi özelliklere sahiptir. İşletmeler için ise online ödeme alma, stok takibi ve siparişleri hızlıca almak gibi avantajlar sağlamaktadır.

Cihazınıza indirmeniz gerekmeyen cafe restoran otomasyon yazılımı ile tüm uygulamaları unutun. İşletmenizin tüm yönetimi kolayca elinizin altında yer alıyor. Sunduğu tüm özellikleri ile işlerinizi kontrol ediyor ve müşteri memnuniyetini büyük ölçüde artırıyor. Uygulama ile işletmenize ait avantajlı bir şekilde kullanacağınız tam 18 adet özellik sunuluyor. Bu özelliklerin en büyük avantajı ise size zamandan tasarruf sağlaması oluyor. Diğer işletmelerden farklı olarak en büyük özelliği cep çevirmendir. Böylece yabancı müşteriler dijital menü üzerinden çevirmen hizmetinden yararlanabilecek ve kolayca sipariş verebilecek. Bu eşsiz ve bir o kadar yenilikçi uygulama ile sizlerde müşterilerinizi daha fazla memnun edebilir ve sipariş yönetiminizi daha kolay şekilde yapabilirsiniz.

Firmamız tarafından özenli bir şekilde hazırlanıp sunulan bu uygulama paketleri hakkında bilgiyi iletişime geçerek alabilirsiniz. Eğer cep garson uygulamasını almak istiyorsanız sizi arayalım formunu doldurmanız yeterli olacaktır.  Bu formda sizden ad, e posta, arama saati ve tarihi gibi bilgiler talep ediliyor. İlettiğiniz bilgiler doğrultusunda ekip arkadaşlarımız en kısa zamanda sizinle iletişime geçerek bu konuda yardımcı olmaktadır. Daha detaylı bilgi için www.cepgarson.com ziyaret edebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder