18 Mayıs 2020 Pazartesi

Online Terapi Nedir?

Online terapi nedir sorusunu en iyi şu şekilde cevaplayabiliriz; danışmanla danışanın beraber, danışanın iç dünyasını yansıtabilmek için çıktıkları yolculuktur. Bu aşamada tek kullanılmakta olan araçlar değişir. Yani; danışanla danışman ofis ortamı yerine WhatsApp veya Skype tarzı görüntülü iletişim araçlarıyla da görüşmeyi sağlarlar. Bu görüşmenin temel amacı; kişinin iç dünyasının analiz ederek, çözüme kavuşturarak sonrasında da kişi nasıl davranmak istiyorsa o şekilde davranışlarının değiştirilmesidir. Tabi ki bu aşamada kişinin davranışları değiştiği gibi duygu dünyasının da değişmesi gerekiyor. 

Online terapiye kişi başvurduğunda kendisine hedef koyarak uzmana belirtir, uzmanda kişinin o hedefe gidebilmesi için yol gösterici olur. Online terapi esnasında, danışanla danışmanın birbirine karşı samimi olup güven duymaları gerekiyor. Online terapi süresince danışanda şu olumlu etkiler gözlenir; kaygılı ruh halinden eser kalmaz. Depresif ruh hali sona erer. Anlamlandırılamayan ruh halleri de geçer.

Burada gerekli olan sadece; karşılıklı kurulacak güven ilişkisi ve sürece saygı duyup emek vermektir. Sizde, enpsikoloji.com sitemiz üzerinden online terapi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca bizimle çeşitli iletişim kanallarımızdan iletişime geçerek, online terapi randevu almak istediğinizi belirtmeniz yeterli olacaktır. Ayrıca online terapi ücretleri konusuyla alakalı da yine bizimle iletişime geçerek bilgi sahibi olabilirsiniz. Bizler sizlere profesyonel şekilde hizmet veriyor ve güven içerisinde görüşmelerimizi yapıyoruz. Daha fazlası için hemen sizde sitemize gelebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder