8 Mayıs 2020 Cuma

Tutkal Sürme Merdanesi Modelleri

Ev inşaat ya da tadilatlarında tutkal sürme işlemleri gerekmektedir. Buna göre tutkalların el yordamıyla sürülmesi bir hayli zor bir işken bunu gerçekleştirilecek makinelerin kullanılması önerilmektedir. Buna göre tutkal sürme merdanesi sizlere tutkal sürme noktasında kolaylıklar sağlayacakken işinizi de hızlı yapmanıza sebep olacaktır. umur.net üzerinden yapacağınız tutkal sürme merdanesi ile birlikte tadilat ve inşaat işlerinizde daha hızlı olabilirsiniz.

Tutkal sürme merdanelerinin çeşitli modelleri bulunmaktadır. Buna göre UTSL, UTSP, UTS 135 ve UTSM gibi farklı farklı modellere sahip tutkal sürme merdanesi için ihtiyacınız olanı rahatlıkla temin edebilirsiniz. İşte sırasıyla tutkal sürme merdanesi modelleri için detaylı bilgiler vardır. UTSL modeli; lamine ahşap için özel tutkal makinesi olarak üretilmiştir. Maksimum 600 mm enindeki tahtaların yüzey kısmına tutkal sürmek için kullanılır.

UTSP modeli de yine lamine ahşap için özel olarak üretilmiş bir makinedir. Maksimum 300 mm tahtaların yüzeyine tutkal sürme işleminin gerçekleştirilmesi için kullanılan üründür. UTS135 modeli ise maksimum 135 cm enindeki parçaların yüzeyine tutkal sürme işleminin gerçekleştirilmesi için üretilmiş olan makinelerdir. UTSM modelinde ise istenilen miktarda tutkal manuel biçimde sürülür. Rulo genişliği 15 cm'dir.

Ayrıca umur.net sitesinden aynı zamanda soğuk pres makinası ve kapı pres makinaları gibi ürünleri de bulmanız mümkündür. Bu ürünler ile birlikte hemen her türlü inşaat, tadilat işlerinizi gerçekleştirmeniz daha kolay olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder