19 Haziran 2020 Cuma

Çanakkale Assos Bungalow Butik Otel

Tatiller insanların iş hayatları ve yorucu günlük rutinleri arasında, yılın bir bölümünde kendine ayırdıkları ve güzel günler geçirmeyi umdukları aktivite zamanlarıdır. Ülkemiz bu konuda sahilleri sebebiyle yaz turizminin gözde noktaları arasındadır. Ege kıyıları bunun için yoğun olarak tercih edilen ve sevilen yerlerdir. Güzel bir tatil için tatilin yapılacağı coğrafya kadar o coğrafyada sunulan imkanlar da önemlidir.

Çanakkale Assos Bungalow butik otel Ege'nin güzel kıyılarında yer alan, coğrafyanın güzelliğini sunduğu imkânlarla ideal bir tatil merkezi haline getiren bir konaklama tesisidir. Antique Beach & Bungalow inşa ettiği yapılarla Ege Denizinin maviliğini Çanakkale zeytinleri ile harmanlayıp hafızalarda yer alacak güzel bir tatil imkânı sunuyor. İki kişilik veya aile konseptli müstakil evleri ile ferah ve temiz bir ortamda konaklamayı sağlayan Çanakkale bungalow otel misafirlerine en iyi hizmeti sağlıyor. Müstakil yapısı misafirlerinin özgür ve rahat hissetmesini sağlarken etraftaki yeşillik ve ona eşlik eden deniz kokusu bir tatil için elzem olan bütün şartları barındırıyor.  İçinde yatak odası, duş, banyo, klima, TV, küçük mutfak, çay kahve araçları bulunan evler ayrıca ücretsiz oda servisi ile tatili konfor ile birleştiriyor. Zeytin ağaçları ve yeşil alanı ile insanı doğanın eşsiz güzelliğinde hissettiren tesis içinde bulunan Çanakkale Assos plaj ile doğa ve denizi bir arada yaşama olanağı veriyor. Plaj şemsiyeleri, düzene oturtulmuş kumu, şezlonglar, günübirlik ücretsiz plaj hakkı ve barı ile güneşi ve denizi daha çok sevdiriyor.

Düğün, nişan, davet, spor ve meditasyon eğitimleri, iş yemeği gibi organizasyonlara konaklamalı ev sahipliği yapan Çanakkale bungalow evler kendi evinizde gibi rahat hissettiriyor. Güvenli ve konforlu olmasının yanında konumunun gezilecek yerlere yakın olması da misafirler için tercih sebebi oluyor. Deniz, kum ve güneşe ilave olarak gezmeyi seven misafirler için Antik Troya adası, Zeus Altarı zirvesi, Midilli Adası, Adatepe ve Yeşilyurt köylerine feribot ve tur araçları ile geziler düzenlenmektedir. Damak zevkini bilen ve farklı tatlar arayanlar için Assos bungalow otellerine yakın mesafede olan, Küçükkuyu ve Ahmetçe'de haftanın belirli günlerinde düzenlenen organik pazarlar yöresel tatların keşif merkezleridir. Tesisin yakınlarında çokça bulunan üzüm bağları ise şarap tadımı için ziyaret edilecek yerlerdir. Ayrıca Ege'nin kendine has denize dik uzanan kıyılarına vuran sabah güneşi eşliğinde yöreye özgü otantik kahvaltı imkânı Çanakkale Assos bungalow butik otel tarafından servis edilmektedir. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için antiquebeach.com.tr sitesine gelebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder