26 Haziran 2020 Cuma

Kayıp Evcil Hayvan İlanları Vermek

Evcil hayvanlar insanlara arkadaşlık eden ve karşılıksız seçmeleri ile insanların gönlünde taht kuran, evlerde birlikte yaşadığımız canlılardır. Bu canlılar ile aramızdaki bağ bazen o kadar kuvvetli olur ki bir canlının bir canlıya duyacağı en yüksek hisleri ona atfederiz. Evimizde, odamızda, sokakta yanımızda olmasından büyük keyif aldığımız evcil hayvanımızın gözden kaybolma ihtimali bile kötü iken böyle bir durumla karşılaşınca çaresiz kalmak daha kötüsüdür.

Evcil hayvan kaybı durumunda insanların üzüntüsünü anlayan ve bu konuda dijital dünyanın herkese hitap eden özelliğini kullanarak kayıp evcil hayvan ilanları bölümüyle yardımcı olan bikayip.com sitesi hiç beklemediğiniz anda evcil hayvanınız ile tekrar kavuşma ihtimalini doğurmaktadır. Geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan sitede kayıp ilanı verip diğer kullanıcıların ilanınızı görmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca eşyanızın ve evcil hayvanınızın kaybolduğu konumu paylaşarak o bölgede yaşayan ve bulunan insanlara bildirim gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Sitenin imkanları internetin bulunduğu her yere ulaşabilirken sizin amacınıza uygun şekilde çalışması ve olabildiğince çok insana kayıp ilanınızı ulaştırması ile etkin hizmet vermektedir.

Sokaklarda ürün ve hayvan fotoğrafını bir yerlere yapıştırmanın ve sesinizi duyurmanın dijital ve daha etkili adresi olan site kayıp ilanı ver arayışlarına tüm kayıp ilanlarını tek platformda toplayıp herkesin bir başkasına yardımcı olmasını sağlamaktadır. Sokakta gördüğünüz bir kedinin veya satın almak üzere olduğunuz bir bisikletin onu kaybeden bir sahibi olduğu ihtimalini düşünmenizi tavsiye eden site, siteye girerek gördüğünüz ürün veya hayvanın kayıp ilanında olup olmadığını görmenizi istemektedir. Bu bilinçle hareket ederek kaybolan hemen hemen her şeyi sahibine kavuşturacağımız bir sistem inşa eden bikayip.com manevi değeri olan ürünlerin yine manevi duygular ile geri döneceğine inanmaktadır. Kara liste bölümü ile gördüğünüz bir ürünün seri numarasını girerek çalıntı olup olmadığını öğreneceğiniz site bir başkasının çalıntı ürününü satın alıp hem vicdanen hem de sonradan oluşabilecek hukuki durumlar konusunda uyarmaktadır. Herkesin bir başkasına çare olarak herkese çare bulunacağı öğretisi ile kurulan site kayıp ilanları konusunda en büyük destekçiniz olmaktadır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder