26 Eylül 2020 Cumartesi

Termal Bebek Çantası Ürünleri

Bebek çantaları anne-çocuk düzeninin sağlanması adına oldukça önemli aksesuarlardan birisidir. Doğru çanta kullanımı ile birlikte bebek eşyalarının kolay bir şekilde taşınması ve muhafaza edilmesi gerçekleştirilmektedir. Calimila tüm ürünlerinde olduğu gibi termal bebek çantasında da bebek sağlığına zararlı gelecek herhangi bir madde olmayan ürünleri sunmaktadır. Bebek tabak seti, bebek alıştırma bardağı, termal bebek çantası, mama kaşığı başta olmak üzere Calimila sitesinde sunulan ürünlerinin tamamı doğal ve zararsız malzemelerden üretilmektedir.

Termal bebek çantaları gün içerisinde ebeveyn ve bebeğin yanında taşıyacağı gıdaların düzenli ve sağlıklı bir şekilde taşınabilir olmasını sağlamaktadır. Dış yüzeyinin eğlenceli figürlerden oluşması ve çantanın tamamen dönüştürülmüş plastikten üretilmesi ise çantanın çevre dostu olmasını sağlamaktadır. Hem çevreye hem de bebek sağlığına destek veren Calimila, termal bebek çantası performansı açısından da oldukça kalitelidir. İçerisinde muhafaza edilen ürünler çantada ortalama olarak 3 saat ısısını koruyabilmektedir. Bu durumda dışarı çıkarken bebek mamalarının bozulması ve ısısını kaybetmesi söz konusu değildir. Calimila sitesinden alınan termal bebek çantaları kolay temizlenebilirler. İçerisindeki ürünler çıkarıldıktan sonra nemli bir bez yardımı ile çanta temizliğini sağlamak mümkündür. İçerisindeki ürünler kullanıldıktan ve çanta boş kaldıktan sonra ise çantayı kolay bir şekilde katlamanız mümkündür. Kolaylıkla muhafaza edilebilir olan termal bebek çantası depolanabilir ve dolaplarda herhangi bir yer kaplamazlar.

Termal bebek çantası ürünlerinin boyutları standart değildir. Ebeveynlerin bebek sayısı ve ihtiyaçlarına göre çanta boyutunda farklılık sağlanmaktadır. Sizler de satın alma işleminizi gerçekleştirmeden önce termal bebek çantası ürünlerinin boyutunu inceleyerek satın alma işleminizi tamamlayabilirsiniz. Calimila tüm ürünlerinde müşterilere online alışveriş imkanı sunmaktadır. Calimila web sitesinde yer alan online alışveriş sepetine satın almak istediğiniz ürünleri ekleyerek adres bilgilerinizi girdikten ve ödemenizi gerçekleştirdikten sonra ürün siparişinizi tamamlayabilirsiniz. 180 TL üzeri tüm alışverişlerde Calimila sizlere ücretsiz kargo imkanı sunmaktadır. Sizler de online alışveriş avantajı ile birbirinden farklı onlarca ürününe kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Calimila, satışa sunduğu tüm ürünlere bebeğinizin sağlığı için son derece önem vermektedir. Sizde tüm ürünleri incelemek ve sipariş vermek için hemen calimila.com adresine gelebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder