22 Eylül 2020 Salı

TV8 Kırmızı Oda Sponsorları

Uzun yıllardır mobilyacılık sektöründe hizmet veren Bello Divano farklı tasarımları ile pek çok kişi tarafından tercih edilen markalardan birisi olmayı başarmıştır. Son olarak TV8 ekranlarında seyirci ile buluşan Kırmızı Oda sponsorlarından birisi olarak dikkat çeken Bello Divano Kırmızı Oda koltukları sponsorluğunu gerçekleştirmiştir. Ekran başında diziyi takip eden izleyicilerin dahi dikkatini çeken kalitedeki koltuklar farklı renk ve model seçenekleri ile Bello Divano tarafından satışa sunulmaktadır. Bello Divano'nun eşsiz tasarımları ekran başından Kırmızı Oda dizisini takip edenlerin ekranlardaki şıklığı evlerine taşımalarını istemesine sebep olmaktadır. Sizler de Bello Divano'nun sunmuş olduğu onlarca farklı koltuk tasarımına Bello Divano web sitesi üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz. Kırmızı Oda dizisi koltukları da yer alan Bello Divano web sitesinde onlarca farklı model ve renk seçeneği sizleri beklemektedir.

Kırmızı Oda Bello Divano koltuklarının orijinal tasarımlara sahip olması nedeniyle tercih edenlerin evlerinde eşsiz bir güzellik hakim olmaktadır. Sizler de Bello Divano web sitesinde yer alan Whatsapp danışma hattı, konum ve iletişim adresleri üzerinden Belo Divano ile iletişime geçebilirsiniz. Bello Divano ekibi sizlere her aşamada yardımcı olarak aklınıza takılan soruların cevaplandırılmasını sağlamaktadır. Bunun yanı sıra Bello Divano resmi web sitesinde yer alan e-katalog aracılığı ile de koltuk modellerine, renk seçeneklerine, kumaş seçeneklerine ve daha fazlasına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bello Divano koltuklar ahşaptan başlayan yapım aşamasından koltuk takımı oldukları son aşamaya kadar ince bir işçilik ve kaliteli malzemelerden geçmektedir.

Kırmızı Oda Dizisi Bello Divano koltuk modelleri haricinde; Meriç koltuk takımı, Şölen koltuk takımı, Asos koltuk takımı, Edremit koltuk takımı, Samut koltuk takımı, Erciyes koltuk takımı ve Luna koltuk takımı Kırmızı Oda dizisi sponsorlarından olan Bello Divano'nun satışa sunduğu diğer koltuk modellerdir. Pek çok seyircinin ekranlarda gördüğü şıklığı evine taşıma isteği nedeniyle Bello Divano koltuk modellerini online olarak satışa sunmaktadır. Kolaylıkla model ve renk seçeneklerini görmeniz adına Bello Divano bellodivanoonline.com sitesine gelebilirsiniz.

Sizler de ekranlarda gördüğünüz ve Kırmızı Oda'nın ruhunu yansıtan koltuklara sahip olmak isterseniz web sitesinde yer alan iletişim adresleri aracılığı ile kolay ve kısa bir süre içerisinde Bello Divano ile iletişime geçebilirsiniz. Bello Divano ekibi sizlere bu aşamada profesyonel bir şekilde yardım ederek süreci sorunsuz atlatmanız açısından rehber olmaktadır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder