9 Eylül 2020 Çarşamba

TV Reklam Paketleri

TV reklam ajansları, müşterilerine hedef kitleye uygun olan programları içermekte olan TV reklam paketleri önerebilir ya da müşteriye özel tv reklam fiyatları içeren medya planı hazırlayabilirler. Buna TV medya planlama denilmektedir ve bu hizmet için herhangi bir ücret istenilmemektedir. Firmamız profesyonel hizmetler üretmektedir ve başta TV reklam ücretleri olmak üzere tüm hizmetlerinde makul bir fiyat politikası belirler. Dolayısıyla firmamızdan hizmet alınarak hem son derece başarılı bir reklam kampanyası gerçekleştirilmiş olur hem de maliyet bakımından oldukça avantajlı bir şekilde ürün ya da hizmet tanıtılmış olur.

2006 yılından bu yana Türkiye'de iletişim ve reklam danışmanlığı hizmeti veren Scarlet, kapsamlı bir iş ortağıdır. İstanbul, Dubai, Londra, Mumbai ve Nairobi'de merkez ofisleri bulunan Scarlet, reklam danışmanı kadrosu ile iletişim mecrasında yerel ve global markalara 360 derece tam hizmet sunmaktadır. Scarlet, müşterilerine iş planları ve hedefleri doğrultusunda etkili stratejiler ve çözümler üretebilmek için onların hedeflerini ayrıntılı bir şekilde kavrayarak uzun vadeli ilişkiler kurmayı amaçlayan bir firmadır.

360° iletişim kurabilmek için öncelikle müşteri tarafından ajans olarak değil iş ortağı gibi bakılması amaçlanır. Dışarıdan bir göz olmanın avantajı içerdeki işin dinamiklerini bilerek kullanıldığında doğru strateji ortaya çıkar. İş akışları daha iyi kavranılarak; markanın bulunduğu pazar içerisinde kreatif, imaj geliştirici veya satışa dönük neler yapılabileceği büyük resimde daha iyi görülerek harekete geçilir. Bu da firmanın en iyi reklam ajansları arasında ön plana çıkmasını sağlamaktadır.

Bütün bu hizmetler gerektiği takdirde; www.scarletmedia.net/tr adresli sitemizde bulunan iletişim yolları vasıtasıyla firmamızla irtibata geçip dijital ve mobil reklamcılıktan kreatif sanat tasarımı ve video prodüksiyonuna, TV medya planlama organizasyonundan açık hava reklamcılığına kadar tüm hizmetleri satın alabilir ve kendinize uygun butik çözümlere de kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder