9 Eylül 2020 Çarşamba

Youtube İngilizce Öğrenme Kanalı

 Günümüzde Youtube o kadar çok imkânı bize sunmaktadır ki bunlardan biri de İngilizce öğrenmemizi sağlamasıdır. Ancak bu tip öğrenmeye geçmeden önce cevaplanılması gereken bazı sorular bulunmaktadır. Bunlar: Neden İngilizce öğrenmek istiyorsun? Gerçekten İngilizce öğrenmek istiyor musun? Bunun için yeterince cesarete sahip misin?..


Bu soruların sorulma amacı bugüne kadar çok fazla insanın uğraşmış olduğu şeylerden biri olan İngilizcenin bu uğraşıya rağmen harcanan emeklere karşılık vermemesi sonucu İngilizce öğrenmenin yarıda bırakılmasıdır. Bunun sebebi İngilizce kursunun veya öğreten kişinin kötü olmasından ziyade insanın kendinden kaynaklanmasıdır.


Ders Anlatım Videoları:



İngilizce dersi, ne kadar eğlenceli olursa olsun ve dünyanın en iyi öğretmeni tarafından da anlatılırsa anlatılsın kişi hazır değilse İngilizce öğrenimi maalesef gerçekleşememektedir. Bu şekilde İngilizce hiçbir zaman ve şartta öğrenilemez. İngilizce öğrenmek başlı başına istek işidir. Kendi içinizde bunu neden istediğinizi çok iyi biliyor olmanız gerekmektedir. Çünkü herkes ilk etapta İngilizce öğrenmek ister, heveslenir fakat yolun ortasında birdenbire yorulurlar ya da bu tip insanlar neden İngilizce öğrenmek istediklerini baştan çok fazla iyi bilmedikleri için yolun ortasında bir tıkanır ve geri dönerler.


İngilizce Nasıl Öğrenilir?



İngilizce öğrenmek belli zaman ve sabır ister. İngilizce dersleri başladıktan 2-3 ay sonrasında o derslerin gereksiz olduğu görülürse ve İngilizce olmadan da olur düşüncesi içine girildiğinde boşuna vakit kaybedilmiş olur. Kendine güven ve insanın kendi kendine cesaret vermesi, bu işte ciddi bir anahtardır. Sizin içinizden gelmediği sürece ya da sizin hevesinizi ve motivasyonunuzu kaybettiğiniz durumlarda dil öğretenlerin yapabileceği hiçbir şey kalmamaktadır. Bu iş tamamen öğrenen kişide bitmektedir ve unutulmaması gereken bir durum vardır. Küçük yaşlarda bir şekilde bir dil öğrenildi. Türkçe kısa sürede öğrenildi, konuşuldu, yazıldı. İngilizce Türkçeden daha kolay bir dildir. Bu şekilde düşünüldüğünde İngilizce pek tabii ki öğrenilebilir ancak buna ilk baştan itibaren inanmak ve cesaret etmek gerekir.


İngilizce Ders Videoları - İngilizce Konu Anlatımı - Herkese İngilizce



Herkese İngilizce kapsamında yer alan İngilizce kursu ile İngilizceyi kolayca öğrenebilir ve akıcı bir şekilde konuşabilirsiniz. Uluslararası dil öğrenme tekniklerinden birçoğunu içeren Herkese İngilizce, akılda kalan görsellerle kelime ve cümle yapılarının beyinde yer etmesini sağlar. Kelime ezberlemeye gerek kalmadan profesyonel İngilizce eğitim setleri ile İngilizce hem ücretsiz hem de eğlenceli bir şekilde öğrenilir.


www.youtube.com/c/KivancKilicer adresli YouTube kanalında yer alan İngilizce ders videoları sayesinde çok kolay ve hızlı bir şekilde İngilizce öğrenilebilir. Öğrenilen İngilizce sadece yeni kültürlerin tanınmasını değil; ciddi maddi kazanımlara da yelken açılmasını sağlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder