13 Mart 2020 Cuma

En Yeni Abiye Modelleri

Uzun yıllar önce perakende giyim sektöründe faaliyet göstermeye başlayan firmamız bir süre sonra kendi modellerini üreterek halen bayan giyim alanında faaliyetlerini devam ettirmektedir. Bu süreçte çalışma ekibini bu sektörde deneyimli uzman kişiler tarafından genişleterek kendine bir yol çizen firmamız bayan tekstil ürünlerinin üretim ve pazarlama gruplarında bayan ceket, tesettür giyimi, bayan abiye, etek, gömlek, tunik, bluz, gece elbisesi gibi tekstil ürünlerin üretimi ile yoluna devam etmektedir.

Firmamızın üretimini yaptığı tekstil ürünleri arasında çok sayıda çeşit bulunmakta ve tüm tekstil ürünlerimiz müşterilerimiz tarafından yoğun ilgi görmektedir. Üretimini sağladığımız zengin ürün çeşitlerimiz aynı zamanda pek çok model ile sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Her türlü ürünün birçok model ile sizlere ulaştırılmasını sağlayan firmamız aynı zamanda her beden seçeneğini göz önünde bulundurarak büyük beden elbise seçeneklerini de sizlere sunmaktadır.

Yoğun ilgi gören ürünlerimiz Türkiye'nin dört bir yanına gönderilerek yüzlerce mağazada ve internet sitelerinde satışa sunulmaktadır. Müşteri taleplerini göz önünde bulunduran ve müşteri memnuniyetini eksiksiz yerine getiren firmamız büyük beden tesettür abiye seçenekleri ile hizmetlerini bir adım daha öteye taşımaktadır. Uygun fiyatlar ve kampanyalar ile satışa sunduğumuz kaliteli ürünlerimizi satın almak için internet sitemiz üzerinden seçim yaparak sipariş verebilirsiniz. Sitemizde kredi / banka kartı, havale / EFT ve kapıda ödeme gibi pek çok ödeme yöntemi olup ayrıca birçok bankanın kredi kartına taksit yapma imkanı da bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder