16 Mart 2020 Pazartesi

Tekneler için Su Yapıcı

Deniz suyunu içme suyuna çeviren bir sistem arayışındaysanız Seamar Watermakers ideal bir tercih olabilir. Teknede kurulan cihaz geniş bir teknolojik alt yapıyla su yapmaktadır. Standart olarak 30L/h'ten 350L/h kapasiteli(220V) olarak üretilmektedir. Piston bölümü seramik yüksek basınç pompası, tatlı su akış debimetresi, emniyet kontaklı saat gibi birçok bölümü olan bu sistemi güvenle tercih edebilirsiniz. Teknede uzun süre zaman geçirecekseniz, bu su yapıcı ideal olacaktır. Kötü ürün reddetme, tuzluluk görüntüleme, ön filtre gibi ayrıntılarla beraber uzun vadede memnun kalacağınız bir durum vardır.

Satın aldığınız su yapıcı ile tekneye montaj işlemi yapılmakta ve güvenli bir ilk kurulum gerçekleştirilmektedir. Ürünün nereye nasıl yerleştirileceği konusunda fikir almak üzere firmamıza başvuru yapabilirsiniz. Ücretsiz keşif yapılmaktadır. Tüm işlemlerde temel hizmeti kaliteli performans odaklı şekilde veriyoruz. Ekstra bazı sistem özelliklerini su yapıcı üründe bulabilirsiniz. Dokunmatik ekran ile merkezi alandan kokpit kontrolünü yapabilirsiniz. İsteğe göre uzaktan kumandalı otomatik üretim de mümkündür. Bu ve diğer ürünle ilgili başvurular için fiyat almak üzere firmamıza başvuru yapabilirsiniz.

Bakım kiti kullanımı, ürünün uzun ömürlü olma şansını daha da artırır ve kesinlikle önerilmektedir. Su yapan sistemin olası mekanizma sorunlarını gidermek için önlem alabilir ve daha fazla bütçe artısı kazanabilirsiniz. Gemi ve diğer yerler için de su yapıcı sistemleri deneyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder