14 Mart 2020 Cumartesi

Işıklı Toplama Sistemleri

Ülkemizde depo teknolojileri ile alakalı çalışmalar gerçekleştirerek faaliyetlerini sürdüren sayılı kalite firmaları arasında yer alan firmamız dinamik ve tecrübeli mühendislik kadrosu ile potansiyeli yüksek işlerle sizlere yardımcı oluyor. Firmamız bünyesinde verilen hizmetler ergonomik bir kullanıma sahip olan endüstriyel depo sistemleri hemen hemen tüm uygulama türlerinde yapılar oluşturmak için kullanılabilme özelliğine sahiptir. Süreçte herhangi bir değişiklik olduğunda tüm uygulamalar oldukça kolay bir şekilde ve hızlı olarak istenilen şekilde ayarlanabilmektedir. Böylece üretim akışında yer alan depo ünitelerinin her bir adımının istenildiği gibi düzenlenebilmesi sağlanır. 

Vermiş olduğumuz hizmetlerde Pick to Light sistemleri gibi dünya genelinde kullanılan teknolojiler ve yöntemler ile çözümler üreterek sizleri daha iyi ileriye taşımak için üretim ve lojistik verimliliğinizi arttırıyoruz. Toplama yapan operatörlerin ışıklı ve sesli komutlar kullanılarak yönlendirme işlemini yapan bilgisayar desteğine sahip bu sistem meydana gelebilecek hataların minimum seviyeye indirilmesine yardımcı olunuyor. Bu sayede perakende ve ticaret alanlarında lojistik yönetimi yapan şirket ve işletmelerin kalite kontrol sürecinde, stok yönetiminde ve sipariş operasyonu sırasında önemli avantajlar elde etmeleri sağlanıyor.

Firmamızın size sunmuş olduğu ışıklı toplama sistemleri gibi ayrıcalıklı hizmetler karşı karşıya olduğunuz her zorluğa uygun çözümler üreterek daha verimli bir şekilde çalışmalarınızı sürdürerek üretim ve lojistik verimliliğinizi arttırarak çözümler sunmaktadır. Bu çözümler ile üretim alanlarınızı kişiselleştirerek işletmenize önemli faydalar sağlayabilirsiniz. Ayrıca büyük yatırımlar yapmadan çalışma alanlarınızı optimize ederek operasyonel kusursuzluğu gerçekleştirerek personellerinize daha verimli olabilmeleri ve daha yüksek performans gösterebilmeleri için daha iyi çalışma standartları sunabilirsiniz. Hizmetlerimiz ile alakalı daha detaylı bilgi sahibi olarak size sunmuş olduğumuz avantajlı çözümlerle den faydalanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder