7 Mart 2020 Cumartesi

Logo GO 3 Satış Ve Servis

İşletmeniz içerisinde ortaya çıkan tüm verilerinizi takip etmenizi sağlayan Logo programları günümüzde işletmelerin en çok tercih ettiği paket programlardan biri olmaya devam ediyor.

Logo GO 3 tüm iş süreçlerini tek bir noktada sizlere sunuyor. Logo GO 3 konusunda sizlere lisanslı ürünler sunuyoruz. Yıllardır Logo destek programlarının danışmanlık desteğini veriyoruz. İşletmelere özel sunduğumuz Logo go3 programları sayesinde verimlilik ciddi şekilde artıyor. Sizde Logo CRM programlarından destek alarak iş süreçlerinizi daha iyi duruma getirebilirsiniz. Orta ve büyük ölçekli işletmelerin tercih ettiği logo sistemleri süreçlerin daha hızlı şekilde ilerlemesini sağlar. Müşterilerimizin her zaman yanında olarak gerekli desteği verebiliyoruz. Logo go3 konusunda günün herhangi bir saati bizlerden danışmanlık desteği alabilirsiniz.  Güvenlik duvarları gelen ve giden tüm ağ trafiğini kontrol ederek belirli filtrelerden geçirir ve sistemlerinizi korur. Bu sayede ağ güvenliği sağlanır. Türk mühendisler tarafından geliştirilen Berqnet firewall da bu sistemlerden bir tanesidir. Sistemlerini en iyi şekilde korumanız için uygun fiyatlarda Berqnet firewall desteği verebiliriz.

Logo e fatura programı göz yormayan estetik tasarımı sayesinde faturalandırma işlemlerini kolay hale getiriyor. Logo konusunda ihtiyaçlarınıza tam olarak çözümler sunabiliyoruz. Böylece tam entegre birçok modüle tek elden erişme imkanı buluyorsunuz. Entegrasyon sistemi sayesinde kullanıcılar yetkileri dahilinde kolayca bilgileri kontrol edebiliyor. Danışmanlık hizmetlerinde her zaman en hızlı ve kaliteli teknik destek hizmetlerimiz sürüyor. Bizimle iletişime geçerek aradığınız kaliteye tek elden ulaşabilirsiniz. Hizmetlerimize kaldığımız yerden kesintisiz olarak devam ediyoruz. Logo konusunda tecrübemiz ile sizlere çözüm buluyoruz.

Siz değerli müşterilerimize Logo desteğini en iyi şekilde sunmak için altyapımızı geliştiriyoruz. Firmamız bir çok ihtiyaca farklı çözümler bulabiliyor. Amatör ruh, profesyonel hizmet ile yola çıkan ekibimiz tam da beklentilerinize yanıt veriyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder