13 Mart 2020 Cuma

Motorola Telsiz Yetkili Servisi

Firmamız Motorola markasının telsiz satış kiralama ve servis hizmetleri ile faaliyetlerini sürdürerek sizlere bu sektörde yardımcı olmakta ve destek sağlamaktadır. Motorola Türkiye distribütörlüğü tarafından almış olduğumuz yetki belgesi ile Motorola telsiz yetkili servisi olarak hizmetlerimiz devam etmektedir. Başta İstanbul ve Marmara Bölgesi olmak üzere uygulama tedarik ve müşteriye özel kurulum hizmetleri ile geniş bilgi verilerek en üst düzey hizmetin sağlanması için talep edilen bölgeler arasında telsiz iletişimin sağlanması için Türkiye'nin Öncü kuruluşu olarak her türlü hizmet tarafımızdan sağlanmaktadır.

Telsiz ekipmanlarının satışında müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu yenilikçi çözümleri uzmanlık alanında faaliyet gösteren ve başarılı çalışmalara imza atan mühendislik ekibimiz ile gerçekleştirmekteyiz. Faaliyet gösterdiği sektörlerde başarılı çözümler sunması ile bilinen firmamız işletme ve kurumlar tarafından ihtiyaç duyulan telsiz haberleşme alanında Motorola telsiz ve uygulamaları ile birçok başarılı işe imza atarak edindiği misyon ve geliştirdiği portföy ile lider kuruluş olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Firmamız Motorola yetkili bayisi ve çözüm ortağı olarak hizmet ihtiyacı olan herkese sunmuş olduğu telsiz haberleşme altyapı çözümleri ile gerek bina içi gerek bina dışında kablosuz haberleşmeyle Motorola telsiz iletişimi konusunda geniş bant ağları ile hizmet götürmektedir. Ekonomik koşullar altında sunduğumuz bu hizmet güvenlik açısından da başarılı olup uzun vadeli ve ücretsiz bir kriptolu iletişimi kullanımınıza sunar. Daha detaylı bilgi sahibi olabilmek için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder