25 Mart 2020 Çarşamba

Marmaris Tekne Turları

Türkiye'nin en meşhur tatil bölgelerinden birisi olan Marmaris'te keyifli ve eğlenceli birçok günlük tur bulabilirsiniz. Marmaris'te düzenlenen birbirinden farklı 25 aktivitenin, 12 tanesi Marmaris Tekne Turları olarak planlanmaktadır.


Marmaris konum olarak Fethiye ile Bodrum arasında bulunmaktadır. Marmaris bölgesinin üç tarafı denizle çevrili olmasından dolayı farklı rotalara birçok farklı Marmaris Tekne Turları bulunmaktadır. Tekne turu sırasında bolca güneşlenebilir, eşsiz manzarayı seyredebilir, masmavi sularda yüzebilirsiniz.

 

Tekne turları kendi içerisinde birçok farklı konseptte düzenlenmektedir. Bunlardan bazıları; Marmaris Dalyan tekne turu, Marmaris Kleopatra tekne turu, Marmaris Çiftlik tekne turu, Marmaris Hisarönü tekne turu, Marmaris korsan tekne turu olarak listelenmektedir. Tekne turları içerisinde en çok satılan tur ise Marmaris'in koylarını gezen Marmaris tekne turudur.

 

Marmaris Tekne Turu


Marmaris'in en çok tercih edilen, en hesaplı ve eğlenceli turu ise Marmaris Tekne Turu olarak adlandırılan Marmaris'in yakın çevresindeki koyları gezen tekne turudur. İki katlı tekneler ile düzenlenen bu aktivite için her boy ve farklı konseptlerde tekneler bulmak mümkündür.


Marmaris Tekne Turu, Sabah 10:00 ile 16:00 arasında düzenlenmektedir. Tur sırasında gezilen koyları ise; cennet adası, Akvaryum koyu, Kumlubük plajı, Amos, Turunç ve Yeşil deniz koylarıdır. Tekne turu, öğlen yemeği dahil olarak düzenlenmektedir. Arzu eden misafirleri için gün boyu sınırsız meşrubat dahil veya her şey dahil konseptleri bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder