18 Mart 2020 Çarşamba

Karayolu Uygunluk Belgesi

Gümrük ve yurt dışı araç alımlarında karayolu uygunluk belgesi için Net Araç Proje başvurusu yapabilirsiniz. Araçların satın alındığı zamanki halini değiştirmek gerekiyorsa, bunu yasal olarak da kaydetmek ve doğru teknik işlemlerle gerçekleştirmek gerekir. Yetkili mühendislerimizin olduğu firmamızda araç tadilat projelendirme işlemlerinde gereken alt yapı sizlere sağlanmaktadır. Klima eklenecek aracın özellikleri, yeni eklenecek klima özellikleri ve araçta nasıl bir yerleşim olduğu gibi konular önemlidir. Firmamız TSE tarafından yetkilendirilmiştir.

Özellikle büyük araçlarda çek kancası çok sık eklenen bölümlerden biridir. Seyyar tente eklenecekse, korkuluk, kapalı saç kasalarda meşrubat kasalarında bu eklenebilir. Açık profil kasa, kurtarıcı kamyonlarda, vinç tadilat için bu işlemler yapılabilmektedir.  Vidanjör, su tankerlerinde de eklenebilmektedir.

Farklı kullanım amacıyla araçlardan bazıları minibüse çevrilmek istenebilir. Buna uygun prosedürü bulmak için araç proje hazırlanması için firmamız gerekli evraklarla hareket edecektir.  Bir aracın minibüs olması için orijinal Abs olması gerekir. Ayrıca trafik tescil belgesi, kullanılan koltuk, takılan cam faturaları olmalıdır. Koltuk ve camların e belgesi olmalıdır. Emniyet kemerleri de e belgeli olmalıdır. İşçilik faturaları gereklidir. Bir aracı neye dönüştürmek istiyor, nasıl eklemeler yapmak istiyorsanız, uygun şekilde ayarlamalar yapılacaktır. Bu konuyla alakalı yasal şartları da bilerek hareket ediyoruz. Güvenle başvuru yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder